Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hvordan kan jeg fortelle forskjellen mellom en ekte Boss Mustang 1970 og en Clone?

Ikke i noe annet år ble ytelsen vektlagt like mye som i 1970 for Mustang. To Boss Mustangs ble produsert i 1970, 302 og 429. Begge Boss modeller er sjeldne, spesielt 429. På grunn av sin ytelse og sjeldenhet, verdier for begge modellene fortsetter å stige. Det er derfor av avgjørende betydning å skille en klone fra en ekte Boss. Dessverre kan denne bestemmelsen ikke gjøres med absolutt sikkerhet slik at en profesjonell takstmann bør alltid konsulteres før den endelige beslutningen om hvorvidt å kjøpe en bestemt bil. Instruksjoner
en

Finn og spille inn 11 tegn kjøretøyet identifikasjonsnummer som ligger på toppen av førerens side av dashbordet. Identifikasjonsnummeret er stemplet inn en metallplate og klinket til dashbordet.
2

Åpne førerdøren og finn Mustang sertifisering etiketten som er festet til døren jam. Etiketten er en firkant-formet klistremerke. Legg merke til at bilens identifikasjonsnummer er trykt på etiketten.
3

sammenligne bilen identifikasjonsnummer fra metallplate på toppen av dashbordet til identifikasjonsnummeret på sertifiseringsetiketten på døren jam. De to tallene skal samsvare.
4

Les det første sifferet av kjøretøyet identifikasjonsnummer. Det første nummer for alle 1970 Mustang er "0".
5

Les den femte siffer i kjøretøyets identifikasjonsnummer. Den femte siffer i et Boss Mustang kjøretøy identifikasjonsnummer vil være enten bokstaven "G" eller bokstaven "Z." Bokstaven "G" indikerer at bilen var utstyrt med Boss 302 motor. Bokstaven "Z" indikerer at bilen var utstyrt med Boss 429 motor. Disse motorene ble bare installert i Boss Mustangs.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93090.html

Previous:
Next:

Muscle Cars