Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hva er en posi -Track Rear End?

En posi -track bakenden er et annet navn for en begrenset - slip differensial . Forskjellige bilprodusenter har sine egne navn på dem. GMs Positraction er den mest kjente. Regelmessige Differential

Regelmessige påkjørsler differensialer at hjulene på bakakselen for å spinne på ulike hastigheter . Hvis et hjul begynner å gli , vil samtlige drivakselen dreiemoment bli levert til at hjulet , slik at det roterer raskere. Det motsatte hjulet med trekkraft vil miste makt, som resulterer i en fast kjøretøy .
Posi -Track Differential

posi -track bakenden gir dreiemoment og roterende kraft til begge hjulene likt og på samme tid . Resultatet er en mye bedre friksjonsegenskaper evne. Posi- track differensialer inneholder kjegle -type clutcher parret med skrå side tannhjul . Klørne engasjere ved høye akselerasjon nivåer for å overføre makten likt på begge hjulene .
Bruker

posi -track bakenden er nyttige for å kontrollere trekkraft i høy - ytelse biler . I trange svinger manøvrer , lar differensial de Drivaksler å handle selvstendig , så utenfor hjulet kan rotere raskere enn innsiden hjul for å forhindre spinouts . Posi- track biler er tryggere å operere på isete veier eller i gjørmete , glatte terrenget .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93421.html

Previous:
Next:

Muscle Cars