Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hvordan koble opp en Hurst Shifter

Med bil klubber hosting bil show og tv-auksjoner bringe rekordhøye priser for hestekrefter konger, er trenden for hopper opp våre biler igjen tilbake på moten. Fire hastigheter er fortsatt konge på drive-in. Det er ingenting så spennende som å slippe clutchen og banging girene når du forlater cruise-in. Dessverre, vil Shifters behandlet med slikt misbruk slites ut over tid. Løsningen kan være å ansette noen til å installere en ny shifter inn i bilen din eller du kan velge å gjøre det selv. Du trenger
Jack
Jack står
Tenger
Wrench
Helper
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på en hardt og flatt underlag. Trekk til håndbremsen, og legg Shifter i nøytral posisjon og fjern shifter knott. Dette gjøres ved å vri knotten mot klokken. (Det kan være en jamb mutter som må løsnes med en skiftenøkkel først.)
2

Hev bilen. Jack høy nok til at du kan jobbe under bilen. Place bukker under rammen av kjøretøyet og senke jekken før bilen hviler på bukker.
3

Fjern gamle shifter. Fra under bilen, fjerne shifter kobling fra overføringen ved å fjerne ledningsklipsene fra trepunkt stenger med tang. Unbolt skifteren mekanismen fra girkasse med skiftenøkkelen. Når unbolted, lette Shifter ned og bort fra girkasse, guiding Shifter håndtaket gjennom Shifter boot og overføring tunnel som du senker den.
4

Installer ny Hurst shifter. Etter produsentens anvisninger, installere shifter på overføring og stram boltene med fastnøkkel. Bruke nylon 0,250 tommer (¼-tommers) stang som følger med den nye Shifter, plasser den gjennom det lille hullet på siden av girspaken kropp og gjennom alle tre Shifter armer. Fra og med armen nærmest girkasse (motsatt arm), plasser den korteste Shifter stang inn i armen på overføring og installere en ny foring og trådklemmen med tang for å sikre det. Tråd ut shifter rod end før den glir inn i Shifter kategorien på girspaken. Installere ny foring og wire klemme for å feste den. Installer deretter første-og andre girvekslingsstangen. Dette er den lengste forskyvning stang. Dette vil kople seg til skift arm lengst til forsiden av overføringen. Installer denne stang på samme måte som den første stang. Installer til slutt tredje-og fjerdedel girvekslingsstangen. Installer denne stangen på samme måte som de foregående stenger.
5 p Med girspaken og kobling på plass, satt de positive stopp for å unngå skader fra over giring. De Shifter stopper er to bolter og syltetøy nøtter som stikker ut fra forsiden og baksiden av shifter boliger. Fronten stopp er for andre og fjerde gir. Den bakre stopp er for første og andre gir. Har en medhjelper skru den nye girkule på Shifter håndtaket fra innsiden av bilen, og plasser Shifter i første gir og kjøre den bakre bolten inn til den akkurat berører shifter arm. Stram låsemutteren. Nå spør din hjelper å skifte opp sendingen i tredje gear. Kjør foran stopp inn til den akkurat berører Shifter arm og stram låsemutteren. Har din hjelper kjøre shifter gjennom alle girene, og sikre at det ikke er noen forstyrrelser.
6

Senk bilen. Heve bilen ut av bukker og fjerne stands. Senke bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/92999.html

Previous:
Next:

Muscle Cars