Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Toyota AE86 Spesifikasjoner

Toyotas AE86 generasjon coupes har to biler: Corolla Levin og Corolla Trueno. Disse bilene er svært like, den eneste forskjellen er i hovedlysene. AE86 er chassiset kode som refererer biler produsert på AE86 plattformen. AE86 er populær som en drift-bil, spesielt i Japan. Drift-biler er lette, kraftige biler som brukes til drift typer racing. Motor

AE86 kommer med en firesylindret, twin-cam, drivstoff-innsprøytning som standard. I Nord-Amerika, er aksjen motoren endret for å samsvare med Californian utslipp lover. Den nordamerikanske motoren har 112 brems hestekrefter. Motoren er utstyrt med Toyota Variable Induction sytem (T-VIS) som forbedrer low-end dreiemoment. Motoren kom med mulighet for automatisk eller manuell girkasse. Til tross for at produksjonen av AE86 opphørte i 1987, bilen er i stand til å konkurrere mot mer moderne drift biler på grunn av sin glatte dimensjoner, lav vekt og høy ytelse spesifikasjoner.
Gears

Den manuelle girkassen har fem hastigheter og en valgfri, limited-slip differensial Dette alternativet reduserer hjul-spinn som dreiemoment er mer jevnt fordelt på alle fire hjul. Den automatiske girkassen kom ikke med dette alternativet.
Body

AE86 var tilgjengelig som enten en to-dørs coupe eller en tre-dørs lift tilbake. Den måler 165,5-inches i lengde, 64-inches i bredden og 53,6-inches i høyden, og er den ideelle størrelsen og formen for drifting. Den Trueno har pop-up lykter, og Levin har faste hovedlys - dette er den eneste forskjellen i kroppsfasong mellom de to modellene. Kupé-versjonen er litt lettere, fordi det ikke har heis-back trunk døren.
Suspension

Denne bilen sitter veldig lavt til bakken og er bak- firehjulsdrift, noe som gjør det enkelt å håndtere ved høye hastigheter. Svingene er også enklere, takket være uavhengig foran og bak suspensjonen. Den forstillingen har uavhengig MacPherson, og bakhjulsopphenget har en fjær montert, fire-link levende aksel. De to uavhengige suspensjoner enheter er sammen med stabilisator barer, som konsolidere effekten av de to enhetene som de jobber selvstendig.
Wheels

ikoniske Toyota AE86 er en av et svært lite antall av lette racerbiler som er bakhjulsdrift. Akselavstanden måler 94,5-inches. Det er vanlig for sjåførene å endre ut felger og dekk, men en vanlig størrelse for AE86 er 14-tommer med 6-tommers. Bremsesystemet omfatter ventilerte skivebremser. Pålitelig og rask bremser er viktig for høy ytelse biler som dette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93379.html

Previous:
Next:

Muscle Cars