Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Super Charger Spesifikasjoner

Kompressorer øke kraften i bilens motor den billigste måten mulig. Mens de fleste bilister ikke trenger superchargers å komme gjennom dagen, noen bilister rett og slett liker å ha mye makt bak sine motorer. Men supercharger kan også tjene en praktisk funksjon ved å hjelpe lastebiler slep kjøretøy og andre tunge gjenstander. Også mange biler bruker supercharger for racing. Forbrenning

supercharger tvinger mer luft inn i motoren. Med mer luft, engasjerer motoren i mer forbrenning, som øker effekten på motoren ved å gi motoren mer å brenne. Jo mindre supercharger, jo større makt at motoren genererer ved lavere hastigheter.
Impeller

Sentrifugal kompressorer er en vifte drevet direkte av motorer. Pumpehjulet har ca 154 000 rpm, og er utformet litt som en automatisk girkasse. Sentrifugal kompressor ikke har mekaniske tilkoblinger, for eksempel tannhjul og belter, som blir kvitt behovet for lagrene.
Belt Drive System

Beltet drivsystemet kobles til sveiv og en blåser overfører reimdrift system. Beltet Drivsystemet har en stump aksel koblet til veivakselen. Beltet systemet har aluminium avløp med rustfrie klemmer. Ladeluften tube er mindre enn 12 inches lang. Beltet drivsystemet har forbindelser laget av silikon.
Fuel System

supercharger drivstoffsystemet har en elektrisk pumpe og elektroniske kontroller. Siden det ikke er noen åpninger i ledningene, kan ledningene motstå korrosjon, høy temperatur og andre miljøforhold. Kompressoren kan bruke hvilken som helst eksosanlegg, men vil oppnå maksimal hestekrefter ved bruk av aksjen eksosanlegg.
Oil System

Oljen system for supercharger er helt selv- inneholdt. Oljen systemet har vanligvis en lav olje advarsel og et eksternt filter og reservoar. En mikrokontroller kan gi et varselsignal når kompressoren overopphetes for å unngå skade på kompressoren.
Montering

Kompressoren har en billet og drive montering laget av aluminium og kobler til eksisterende skruehullene. Viften drives av en enkeltperson batteri, og batteriet kan monteres på noen måte siden batteriet har ingen syre til å søle.
Elektrisk System

Electric superchargers koble til det elektriske systemet i bilen og gi ekstra strøm til bilens motor. Disse superchargers arbeidet med en 12-volt DC motor. Disse superchargers må ha svært gode ledninger som festes til motor;. Spinkel ledninger ofte kortslutning
Air Intake

Mange elektriske kompressorer kommer med en kald luft inntak systemet , som bidrar til at motoren direkte kjølig luft mot inntaksmanifold. Holde motoren relativt kjølig øker også motorens levetid, siden varmen steder belastning på motorens indre deler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93360.html

Previous:
Next:

Muscle Cars