Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hvordan legge til mer hestekrefter til en 5,7 HEMI

Den 5,7 HEMI-motoren er tilgjengelig i Dodge, Chrysler og Jeep biler, noe som gjør den til en av de mest populære motorene tilgjengelig i dag. Selv om HEMI-motoren har flere signifikante forskjeller i sin forbrenningskammeret fra andre motorer, er det fortsatt en moderne, datastyrte motor som trekker luft og drivstoff inn i forbrenningskammeret, og deretter bruker en gnist for å tenne blandingen. På grunn av dette, det er flere måter å enkelt øke hestekrefter inntak av 5,7 HEMI-motoren. Du trenger
Aluminum svinghjul
Aluminum drivaksel
ECU flash tuner
Kald luft inntak
Stor diameter gasspjeld
Vis flere instruksjoner
1

Reduser motorens vekt ved å erstatte jern svinghjul med en lett aluminium svinghjul. Vektreduksjonen lar motoren omdr raskere, og derfor kan kraft overføres til bakhjulene raskere. Dette forbedrer dreiemoment og generell hestekrefter av HEMI-motoren.
2

Endre jern drivakselen med en aluminium drivaksel. I biler med mindre enn 900 hestekrefter, reduserer en aluminium drivaksel hvor mye hestekrefter det tar å spinne drivakselen. Dette øker mengden av hestekrefter levert til bakhjulene.
3

Flash ECU (elektronisk styreenhet) for å dra nytte av hestekrefter som er begrenset av produsenten. ECU fungerer som hjernen i HEMI-motoren, forteller motoren hvor mye luft, drivstoff og gnist til å levere til forbrenningskammeret. Ved å blinke med ECU, vil motoren gå med bedre effektivitet og med mer hestekrefter.
4

Bytt lager luftfilter og luftinntak boks med en kald luft inntak. En kald luft inntak eliminerer boksen og samler luft fra den indre fender vel via en stor luft-filter. Luften i fenderen er vel kaldere enn luften i lager i luft-boksen, derfor, kan luften som suges inn i motoren være kjøligere. Den kaldere luft og jo større mengden av luft som går inn i motoren øker effektiviteten av forbrenningen. Installere en grov spjeldhus sikrer høyere luftstrømmen er ikke begrenset før den kommer inn i motoren. Dette vil hjelpe til økningen av hestekrefter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93060.html

Previous:
Next:

Muscle Cars