Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hvordan lage et budsjett 383 Mopar Race Motor

The Mopar 383 "big block" er en av de mest berømte racing motorer for å komme ut av 1960-tallet muskel bil era. Vanligvis bygge en stor blokk er en mer kostbar oppgave enn å bygge en liten blokk. Men ved å følge de enkle tipsene nedenfor, kan du bygge et budsjett motor og være klar for racerbanen for under $ 1500. Instruksjoner
en

vite at erstatte inntaket manifold er en relativt enkel operasjon med enorme fordeler. Først, er en kvalitet aluminium inntak manifold mye lettere enn aksjen støpejern manifold. Enhver reduksjon av vekt er merkbar innen utgangen av løypen. Sekund, vil en dual plane manifold bidra til å øke en allerede imponerende lager dreiemoment på 400 lb-ft. Til slutt vil en kvalitet manifold øke luft /drivstoff levering til sylindrene.
2

Forstå at erstatte aksjen forgasseren gir umiddelbare resultater. Imidlertid er det fare for her å bruke en forgasser som flyter for mye for motoren. Når du velger en forgasser for en 383, bør du vurdere å kjøpe en fire-barrel forgasseren som flyter mellom 650 cfm til 750 cfm.
3

Husk at erstatte aksjen luftfilteret med en kvalitet ettermarkedet Enheten reduserer belastningen på motoren, og dermed frigjøre hestekrefter. Ikke klem pennies her. Bruk det beste produktet som du har råd.
4

Husk at etter å ha oppgradert inntak manifold, forgasser og luftfilter, motoren vil puste lettere og derfor gjøre mer makt. Men fordi motoren vil nå bruke mer drivstoff er det viktig å oppgradere til en kvalitet ettermarkedet drivstoffpumpe og filter. De lager enheter vil være utilstrekkelig å riktig mate drivstoff til motoren i et løp scenario, spesielt ved høye turtall.
5

Oppgrader tenningssystemet. Dette vil sikre at luft og drivstoff blandingen vil bli skikkelig antent. Feil tenning reduserer ikke bare strøm, men kan føre til alvorlige motorproblemer. Komponenter for å vurdere å inkludere en ettermarkedet distributør, coil og tennplugg ledninger.
6

Oppgrader hele eksosanlegget. Noen forbedringer er like merkbar som en godt fungerende kvalitet eksosanlegg. Erstatte aksjen inntak manifolder med overskrifter. En duell eksosanlegg er et must her, så er kvalitet lyddempere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/92953.html

Previous:
Next:

Muscle Cars