Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hvordan identifisere en Hemi Engine Block

Muligens den mest berømte Mopar motor linje av alt, var The Chrysler Corporation Hemi motorer kun brukt i Chrysler, Dodge og DeSoto kjøretøy, med unntak av de som brukes for marine applikasjoner. Identifisere en sann Hemi Blokken krever hente motoren stempling, dato kode og støping tall og deretter kryssreferanser dem med en Hemi kode notering. Som Hemis er svært ettertraktet, sjekke disse tallene er nødvendig for riktig identifikasjon. Ifølge Hot Hemi Heads og The Hemi.com var det 13 forskjellige Hemi motorer av ulike forskyvninger under Hemi-storhetstid, mellom 1951 og 1971. Du trenger
Hemi-motor kode notering
Vis flere instruksjoner
en

Finn motorblokken Støpenummeret eller sett av avstøpning tall på siden av blokken. Ifølge Year One, casting tallene er lett å lese og er unike for motorens slagvolum størrelse. Chrysler Corp motorer deler ikke casting tall med de av forskjellig forskyvning. Disse tallene er ikke alltid på samme sted, og er normalt sju sifre, men kan være lengre. Year One har en delvis liste over disse casting tall.
2

Finn motoren stempling på V-8 ID Boss. Ifølge Year One, er antallet ligger foran inntaket manifold valley pan mot førersiden, ved fordeleren basen. Dette nummeret er det viktigste i å identifisere en Hemi. Siden informasjonen er hånd-stemplet, kan det være vanskelig å lese.
3

Decode stempling antall mot en oppføring som ligner på de som finnes på Hot Hemi Heads og The Hemi.com. Tallet vil identifisere fortrengning, bygge dato og annen viktig informasjon om motoren.
4

Finn dato koden på siden av motorblokken. Denne koden er ikke i et angitt sted. Datoen koden gir nøyaktig dato for produksjon og kan sammenlignes med andre støpte å verifisere ektheten. Datoen er i en lett-å-lese formatet, for eksempel 3.23.68.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93200.html

Previous:
Next:

Muscle Cars