Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Edelbrock forgasser Vs. Holley

Mange bilentusiaster kjøpe ettermarkedet deler for å forbedre ytelsen til sine kjøretøy. Flere selskaper er tilgjengelig for å møte dette behovet, for eksempel Edelbrock og Holley, som er store navnene i ettermarkedet ytelse auto deler produksjon. Tilbudene

Edelbrock tilbyr ytelsen og Thunder Series. Begge linjene er egnet for street-legal bilkjøring. Holley tilbyr et bredere spekter av forgassere for street-legal bilkjøring og racing. Multi-forgasser, slik som Chrysler Six Pack, er programmer som bare tilbys av Holley.
Edelbrock Performance og Thunder Series

Edelbrock forgassere er upåvirket av motoren feiler, som betyr ingen strøm ventiler vil blåse ut. De måling stenger til overgangen mellom kretser. Stengene kan endres uten å fjerne forgasseren. Float nivåer er satt på fabrikken. Den lette kroppen er kompatibel for Alkoholbensin og blandet brensel. Den todelte kroppen motstår vridning. Karet stil drivstoff boller og bak pivot flyter bidra til pålitelighet, enkel tuning, problemfri drift. De bolt på motoren rett ut av boksen.
Holley tradisjonelle Forgassere

Holley tradisjonelle forgasser linjer er kalibrert for bruk på lager eller lett modifiserte motorer. Vakuum sekundære fat kompensere for en rekke vekter og giring å tillate jevn åpning av sekundære fat. 390-600 cfm (kubikkfot /minutt) injeksjon rente Holleys bruke en enkelt innløp drivstoff bolle. 600-850 cfm Holleys bruke en dual innløp sentrum hang drivstoff boller.
Finish

Holley forgassere er tilgjengelig med en polert overflate for estetikk eller en dikromat ferdig å motstå korrosjon. Edenbrock forgassere er ball polert for en lys glans. Edelbrock eksklusive Endurashine gir glans av en krom overflate uten vedlikehold eller den høye prisen på tradisjonelle forgassere fra andre produsenter.
Konklusjon

Både Holley og Edelbrock tilby jevn ytelse for fire-fat applikasjoner. Det er ingen konsensus blant entusiaster så langt overlegenhet av et bestemt merke. Holley tilbyr et bredere spekter av spesielle forgassere, som er utilgjengelig på de fleste produsenter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93005.html

Previous:
Next:

Muscle Cars