Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Fordeler med bak Spoilers

Når du tenker på en hekkspoiler på en bil, er det første som kan komme til hjernen din hastighet. Du kan ofte finne spoilere på raske, sporty biler. En spoiler er vingen på stammen av bilen som gir en bil en edgy look. Folk flest sannsynligvis ikke vet hvorfor raske biler og spoilere gå sammen, men det er nesten en instinktiv forståelse for at de gjør. Det er noen fordeler med å ha en bakre spoiler hvis du ønsker å gå fort. Down-Force

Endre aerodynamikk av en bil for å gi ned-force er en fordel for en bakre spoiler. Det gjør den ved å forstyrre eller ødelegge, luft bevegelse over en bil kroppen mens i bevegelse. Dette legges ned-force presser ned på bakakselen, noe som gir mer trekkraft og stabilitet for bilen ved høye hastigheter. Dette gjør det mulig å snu, bremse og akselerere lettere. Dette er grunnen til at du vil se så mange typer racerbiler med en bakre spoiler-det gjør disse bilene raskere og sikrere.
Ser

Ser bra er en viktig faktor når du kjøper en bil. En bakre spoiler har evnen til å lage en bil ser mer sporty og kul. Dette er noe subjektivt, men det er en populær oppfatning blant bilentusiaster. Spoilers kan selv legge til videresalg verdien av en bil fordi det gjør bilen mer estetisk tiltalende.
Reality

oppnå fordelene med en bakre spoiler er vanligvis bare realiseres ved svært høye hastigheter, mye høyere enn lovens grenser. På grunn av dette, vanligvis bare høy ytelse kjøretøyer som brukes til racing faktisk vil ha nytte av en spoiler. I noen tilfeller kan en spoiler faktisk negativ innvirkning på resultatene av en bil ved lave hastigheter hvis ikke riktig installert. På grunn av dette, bør du bruke forsiktig når du installerer en spoiler. Du må ta avgjørelsen om hvorvidt fordelene av estetikk oppveier kostnadene for installasjon når du tenker på å legge en hekkspoiler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93004.html

Previous:
Next:

Muscle Cars