Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Camaro Restaurering Fakta

Gjenopprette en Chevrolet Camaro kan være en givende, hvis ikke spennende, prosjekt for skygge treet mekaniker. Det kan også være frustrerende, tidkrevende og dyrt. Camaro var Chevrolet mest populære 1960-tallet muskel bil, og den påfølgende generasjoner av styling holdt bilen frisk. Dens popularitet garanterer at restaurering deler er relativt lett å finne med tusenvis av deler butikker og postordre nettsteder som tilbyr alt som trengs for å fullt ut gjenopprette en Camaro. Bakgrunn

Chevrolet Camaro ble lansert i 1967 som Chevy utfordring til Ford Mustang. Innen to år, overgikk Camaro Mustang i rå kraft og generell ytelse. Camaro er Super Sport og Z28 ytelse pakker forbedret sin legendariske status som en høy ytelse bil. Camaro avsluttet produksjonen i 2002 på grunn av dårlig salg, men ble gjenopplivet for 2009 modell år.
Restaurering Definert

Restaurering av en Camaro betyr bokstavelig talt en full frame-off restaurering av et kjøretøy til de opprinnelige spesifikasjonene fra fabrikken. Mange Camaro eiere hevder er deres kjøretøy "restaurert", men kan ha gjort endringer på motoren eller tilpasset den indre eller ytre maling. Disse Camaros er ikke gjenopprettet, men tilpasset og kan ikke vises på bil viser som gjenopprettet. A "rullende" restaurering kan utføres ved å holde Camaro kjører mens du arbeider med det i helgene for å bringe den til nesten 100 prosent restaurert.
Hensyn
< p> Restaureringen av en Chevrolet Camaro gir unike utfordringer for reparatør. I kraft av å være en muskel bil og en utmerket kandidat for tilpasning, har mange, og kanskje mest, første-og andregenerasjons Camaros gjennom 1981 blitt endret på noen måte. Slik skal gjenopprette en Camaro, må eieren undersøke kjøretøyet identifikasjonsnummer på VIN plate på førersiden dashbordet og inne førersiden dørstolpen å identifisere hvilken type fabrikk-installert motor, girkasse, maling farge og trim pakke som hører hjemme på bilen.
Praktisk

Å riktig gjenopprette en Camaro, eieren ideelt sett bør strippe bilen ned til rammen ved å fjerne alle deler, inkludert alle bolt, mutter og skive. Hver del må merkes og Bagasje. Det må da være rengjort, polert, reparert eller malt til sin opprinnelige tilstand. Alle deler vurderes i marginal tilstand bør skiftes. Legemet bør fjernes fra rammen. Rammen skal da være sandblåst og pulverlakkert av en profesjonell. Glass bør fjernes for å installere ny støping. Dashbordet bør fjernes og enten pusset opp eller skiftet ut. Et nytt ledningsnett skal erstatte den gamle.
Engine
p Hvis Camaro er utstyrt med en 396 kubikk tomme V-8, men det kom fra fabrikken med en 350, bør eieren bytte 396 for en 350. Erstatning motorer, også kalt kasse motorer, kan kjøpes ny og klar til å installere. Den nye 350 vil ikke være den fabrikken originalt, men det vil være nær og kan være kledd med fabrikken luftfilter, slanger og ventiler dekker til å bli identisk med den opprinnelige.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93076.html

Previous:
Next:

Muscle Cars