Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

De Stripe Spesifikasjoner av en 1969 Roadrunner

The 1969 Road Runner, en av Plymouth muskelbiler, er kjent for sin makt og sin sporty tilstedeværelse. I '69, lagt Plymouth et konvertibelt til besetningen, sammen med coupe og hardtop-modeller. Bilene var tilgjengelig med en av tre V-8 motorer, inkludert den berømte Hemi. En del av Road Runner personlighet var hette striping, aksent striping og en decal pakke som inkluderte Warner Brothers tegneseriefigur kjører i full fart, i full farge. På grunn av sitt image og sin makt, ble 1969 Road Runner som heter Motor Trend sin Car of the Year. Hood Stripe

Ifølge RoadRunnerSite, har 1969 Road Runner to svarte hette striper som strekker seg fra beskyttelsen til forsiden av panseret. Midten av panseret, måler 11,5 inches i bredden, er body-farget. Hver svart stripe begynner 5,75 inches fra sentrum av hetten. Stripene strekker seg til kanten av hetten og ytterligere 2,75 inches på toppen av fender, mens resten av det øverste legeme fender-farget. Pipen og front-mot kanten av panseret er også malt svart i disse områdene.
Hood Scoop Maling og emblemer

hette scoops, som åpner utover til venstre og høyre, er innenfor de malte striper og er også malt svart. På biler med 383-kubikk-tommers motoren eller Hemi-motor, er en rød innsats med et merke for motoren finnes i åpningen av hver hood scoop. På 1969 Road Runners med pakken A12 og 440-kubikk-tommers V-8 motor, ble en glassfiber hette brukt og røde dekaler lese "440 6bbl" er på panseret scoop.
Accent Linjemerking

Accent striping var et alternativ på 1969 Road Runner, i henhold til "Charger, Road Runner og Super Bee Restoration Guide," av Paul Herd. Disse stripene ble ikke malt på, men i stedet var reflekterende tape. Røde striper ble brukt på lyse biler og hvite striper på mørke biler. I contast, var fem stripe farger tilgjengelig på 1968 Road Runner.

Fabrikken koder for aksent striper er V6R eller V7R for rød og V6W eller V7W for hvit.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93399.html

Previous:
Next:

Muscle Cars