Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

'57 Oldsmobile Tri -Power Information

The Oldsmobile Tri -Power var en unik forgasser system som gjorde en stor bil veldig fort og konkurransedyktig. Motoren benyttet tre to -barrel forgassere for å få gass inn i motoren raskere. Motoren gjort bilene fort , men var bare tilgjengelig to år . Betydning

De tre forgassere på Oldsmobile 98 Starfire Series gjorde bilen konkurransedyktig på NASCAR krets, som på den tiden var veldig bra for salget. Bilen var også stor , mer enn £ 4200 . , Men med forgasser -systemet og andre ytelsesforbedringer , bilen var veldig fort. Bilen koster rundt $ 3000 og oppgraderingen til J - 2-pakken var en ekstra $ 83 .
Resultatutvikling

V-8 Olds kom med en 370 -kubikk - tommers V - 8, som var kraftig av seg selv , churning ut 277 hestekrefter og 400 ft -lbs . dreiemoment , eller trekkraft . Med inline tre - forgasser konfigurasjon , steg hestekrefter til 300 og dreiemomentet gikk til 415 .

Problemer

Mens systemet gjorde bilen raskere og kraftigere , det var ikke populært. De to ekstra forgassere ble aktivert ved akselerasjon og de ​​fleste sjåførene drev ikke hardt nok til å aktivere dem. De var også vanskelig å holde på bølgelengde og måtte justeres ofte. Etter 1958 Oldsmobile avviklet systemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93434.html

Previous:
Next:

Muscle Cars