Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hvordan restaurere gamle Muscle Cars

Gjenopprette en gammel muskel bil er en klassisk amerikansk tidsfordriv for mange bilentusiaster. Dette kan også være en tidkrevende hobby, så vel som en stor økonomisk investering. Anskaffelse av bilen betyr ikke nødvendigvis at reservedeler er lett tilgjengelig, og disse kan noen ganger koste mer enn forventet. Belønningen er imidlertid intet mindre enn utrolig, å holde den restaurerte muskel bil legger til personlig rikdom, og restaurerte muskelbiler selger også ganske godt. Ideelt sett vil en grunnleggende forståelse av reparasjon av kjøretøy og auto-karosseri være nyttig. Du trenger
Tools
Bil jack
Engine heise
Container for å fange gamle væsker
Vernebriller
Budget
Papir og blyant
Vis mer Instruksjoner
en

kjøpe en gammel muskel bil for å gjenopprette. For å finne en gammel muskel bil for salg, ta kontakt med lokalaviser, bilforretninger og auksjoner. Hvis ønsket om å fikse opp en gammel bil er større enn tilgjengelige midler, vurdere å gå halvdeler på et kjøretøy med en nær venn eller slektning og arbeider på restaurering sammen, mens splitting kostnadene.
2

Bestem bilens behov ved å lage en liste over de spesifikke områder som må gjenopprettes. I mange tilfeller er dette kommer til å bli en lang liste. Hvis du mangler en solid forståelse av kjøretøy og motor reparasjon, har bilen vurdert av en mekaniker og en auto-body spesialist, både vil gi en detaljert, spesifisert rapport

Hovedområder å fokusere på i utgangspunktet er. motoren, dekk, interiør, vinduer og utside. Avhengig av alder på bilen, og hvor ofte den ble brukt, vil alle væsker sannsynlig må erstatte, og i mange tilfeller en helt ny motor vil være en nødvendighet. Hvis den ytre kroppen av kjøretøyet er i god stand, lagre for skinn, kan dette ofte løses med en god fersk maling jobb.
3

Vurdere budsjettet tilgjengelig for å gjenopprette bilen og sammenligne budsjettet til de samlede finansielle behov basert på listen over reparasjoner eller reservedeler. Dele listen opp slik at en eller to behov blir rimelig ivaretatt på en gang, noe som fører til en full restaurering i en steg-for-steg mote. Disse én eller to trenger på et tidspunkt trenger ikke nødvendigvis å være relatert eller i en bestemt rekkefølge, for eksempel, kan vinduer og speil byttes én måned, så dekk den neste, deretter en ny maling jobb, til slutt en ny motor og så videre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93145.html

Previous:
Next:

Muscle Cars