Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Vintage Mopar Eksos Tips

Mopar er deler delingen av Chrysler. For mange "Mopar" er synonymt med noen av de mest anerkjente muskelbiler av en generasjon, navn som Charger, Challenger, Barracuda, GTO og Super Bee - alle drevet av Mopar V-8 Hemis. Mens disse muskel bilene var kraftig av utstillingslokalet gulvet de har lenge vært plattformer for enda høyere hestekrefter motorer med modifikasjoner, inkludert inntak og eksos flyt. Hode Flow: Fjerne det svakeste leddet

Eksos endringen er en del av å forbedre generelle head flyt. Head flyt er effektivt å få mer luft /drivstoff blandingen inn i hodene (forbrenning kamre), detonere den, deretter utvise de brukte gasser gjennom eksosen. En kritisk prinsipp i eksos modifikasjon er å fjerne den største begrensningen til hodet flyt først. Økende strømmen av eksos, hvis inntaket eller andre områder av hodet er begrenset, vil ikke hjelpe.
Eksos hoder

Eksos overskrifter samle og rute brukt eksos gasser som de forlater motoren. Overskrifter rute flere eksos port collector rør inn ett eller to eksosrør. Eliminere begrensninger i avgassene ved å oppgradere til høy-flow hoder er blant de mest vanlige og effektive eksos oppgradering. De fleste ytelse header systemer er målt i CFM, eller kubikkfot per minutt, av luftstrømmen slik at du kan matche eksos flyt til andre deler av motoren din hode.
Katalysatorer

USA bilprodusentene begynte å installere katalysatorer i 1975, svarer til Environmental Protection Agency regler. Omformere brent overskytende hydrokarboner, noe som gjør utslipp renere. Renseprosessen betydelig begrenset luftstrøm gjennom eksosen. Mens et stort skritt for miljøet, begrenset de makt, og mange bilentusiaster fjernet dem. Mens katalysatoren kan være en restriktiv del av en eksos, er det ulovlig å fjerne eller deaktivere dem på gaten biler.
Eksos Ports

første eksos modifikasjoner er bolt-on deler, som overskrifter. Når eksosstrømmen som er forbedret og fastboltet inntak har blitt økt, i det neste middel for å øke strømmen til å gjøre hodene seg bedre flyt. Uten å bruke en maskin butikk, kan en høy ytelse cam brukes til å påvirke port timing, noe som kan dramatisk øke flyten. For enda høyere flyt, kan eksos porter og ventiler bli utvidet. Anytime dette er gjort - maskinell den utslippsportene større - de innsugningsportene er maskinert for å matche

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93456.html

Previous:
Next:

Muscle Cars