Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Corvette C3 Fakta

Chevrolet Corvette C3 stolt som en av de mest vellykkede linjer av sportsbiler i produksjon historie av Chevrolet. Fra sin produksjon i september 1967 til det ble pensjonert i oktober 1982 hadde denne tredje generasjon av Corvette sine oppturer og nedturer, og lyktes i å lage sin egen mark i sportsbil industrien. Mako Shark II Origins

The Corvette C3 Designet var basert på Mako Shark II --- en konseptbil designet av automotive designer Lawrence Shinoda. Til tross for utforming innflytelse, ble det introdusert med "Stingray 'navn lånt fra sin forgjenger. Det opprettholdes slagordet, "Shark" gjennom alle årene med sin produksjon.
Design Innovasjon

Shark ble opprettet i en av de mest kaotiske tider av Norge stater. Det var problemer på forurensning, olje, og en truende økonomisk nedgang ber regjeringen å håndheve nytt regelverk på bilindustrien. Dette skyldes endringer i fremtidige modeller av Corvette C3, inkludert mer drivstoffgjerrige og rene motorer.
Salgssuksess

tross for alle utfordringene Chevrolet måtte gå gjennom, viste C3 å være en stor suksess. I 1979 - det mest vellykkede året - det lagt størst salg rekord for sports biler med 53 807 enheter
Design og utseende

Tilgjengelig i coupe eller cabriolet styling. , kan sporten bilens suksess i stor grad være akkreditert til fet styling. Mens det hyller sin inspirasjon fra en hai, er kroppen designet med en sensuell og elegant utseende. Det kom også med et bredt utvalg av alternativer, inkludert ulike motortyper, tonet glass og stereoutstyr.
Through The Years

Mens det fikk kritikk i løpet av sin tidlige introduksjon, Shark slutt fikk positiv anerkjennelse fra bil blader. Corvette C3 utviklet seg gjennom årene og modnet og endret seg gjennom tiårene som det var i skaperverket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93025.html

Previous:
Next:

Muscle Cars