Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

1992 Firebird Ground Effects

The 1992 Pontiac Firebird av General Motors var en av de mest populære "muskelbiler" noensinne laget av automaker. Selv om det ikke lenger produseres, og Pontiac-merket er offisielt ute av virksomhet som i oktober 2010, kan die-hard entusiaster og engasjerte eiere fortsatt finne ressurser til å opprettholde sine kjøretøy. En populær følgende hjelper dette merket holde seg i live, med en blomstrende tilbehør-og-deler markedet for eiere som ønsker å oppgradere eller forbedre sine kjøretøy med spesielle bakken effekter.
Skreddersydde hjulkapsler kan være en måte å legge bakken effekter til din Pontiac Firebird.

Eiere av Pontiac Firebirds som ønsker å legge bakken effekter for eksempel en ny grill eller en skinnende ny støtfanger bør vurdere en body kit spesielt for sine merker og modeller. Mange online auto deler forhandlere og auto berging verftet forhandlere selger body kits. For eksempel, som av februar 2011 ble forhandler Car ID selge Extreme Dimensions merke firedelt body kit for $ 677,60. Det inkludert fremre støtfanger, bakre støtfanger og sideskjørt laget av en glassfiber mix utviklet spesielt for installasjon på Pontiac Firebird-modell.

Annen måte å legge iøynefallende bakken effekter til Pontiac Firebird er ved hjelp av tilpassede hjulkapsler. Disse hjulkapsler kan legge interesse og et friskt utseende til bilen din. Per februar 2011, ble forhandler Classic Industries selger tilpassede gull og svart Firebird Aluminum Wheel Senterkopp Emblems for $ 29.95.

Annen måte å legge bakken effekter er av legge autentisk grille eller hette emblemer. Per februar 2011, solgte forhandler Classic Industries svart GTA nese emblem for $ 19.99. Andre stiler er tilgjengelige for egendefinert rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93457.html

Previous:
Next:

Muscle Cars