Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hvordan Degree en Cam Shaft

"Degreeing i" en kamaksel sikrer at kamaksler fliker er i nøyaktig posisjon i forhold til veivakselen rotasjon og stempel sted at kamaksel produksjon utviklet det til å være i for optimal ytelse. En cam det er for langt avansert vil øke lavere hastighet dreiemoment på bekostning av høy hastighet hestekrefter mens en cam som er tilbakestående vil ha motsatt effekt. Siden kamaksel drives av en kjede, tannhjul eller belte, kan toleransen hos alle komponentene påvirker den endelige stilling av den monterte kammen under drift. Ta disse viktige målinger før monteringen er ferdig forsikrer at eventuelle problemer kan unngås. Du trenger:
Degree hjulet som måler 360 grader rotasjon
Kort stykke kleshenger ledning
Precision måleur og stive stativ magnetisk base
Positive stopp enheten for å finne TDC
Liten socket skiftenøkler og hensiktsmessig veivaksel snute socket
Vis flere instruksjoner
finne presis Top Dead-senter
en

Fest grad hjulet til forsiden av veivakselen med en støttemur bolt, men ikke helt stram. Gjør dette med stempelet så nær toppen av sylinderen som du kan dømme. Deretter festes en kort del av pekende ledning (en skjerpet seksjon av en klær hangar) til blokken med en skrue i nærheten slik at den kan brukes til å peke langs hele radien av graden hjulet. Roter stempelet vekk fra TDC og legge et stempel stopper for dekket på motorblokken over nummer en sylinder, slik at stempel reise stoppes før den kommer til toppen av sylinderen. Stoppe stempelet reise like under sylinderen dekk er tilstrekkelig.
2

Drei veivakselen med klokka forsiktig og langsomt inntil stempelet i kontakt med stop. Legg merke til den angitte lesing fra graden hjulet og merke det ned på papiret (lesing vil bli justert for nøyaktighet etter neste trinn). Roter motoren mot klokken til stempelet kontakter stopp igjen. Legg merke til den angitte lesing igjen og skrive ned dette nummeret. Stemplet har nå reist til like punkter på hver side av sann TDC. Øvre dødpunkt av stempelet for ligger i nøyaktig midten av dette sjiktet. Legg de to målingene sammen og dele på to. Justere graden hjulet slik at pekeren angir den riktige verdi og stram graden hjulet ned med bolten på forsiden av sveiven. Fjern den positive stopp
3

Installer en løfter inn i hullet for inntak flik av samme sylinder når cam er på sin base-sirkel ("heel" -. Løfteren på sitt laveste punkt). Fest den magnetiske basen for måleuret og stå til blokken dekk og justere slik at indikatoren er rett over utsiden kanten av løfter (ikke i løfter). Dobbeltsjekk at det ikke er noe slark eller bevegelse av måleverktøy. De kamaksel hendelser er nå klar til å bli målt.
Måleventil Begivenheter /Grader
4

Roter motoren med klokken gjennom en hel omdreining for å sikre måleuret er sikker og stabil, og ender med tappet på kamaksel lapp hælen (ingen heis). Sett måleuret indeksen til null. Sakte rotere veivakselen med klokka til løfteren er hevet nøyaktig 0,050 tommer ut av sin base-sirkel, og så stoppe. Les den angitte inngangsverdi på graden hjulet og skrive det ned. Fortsette å rotere med klokken sakte for å finne det punktet av maksimalt løft og skrive ned verdiene fra måleuret og graden hjulet. Fortsett å rotere veivakselen i samme retning til måleuret heisen er redusert til 0,050 tommer løft på den avsluttende side av lapp og noter verdien angitt på graden hjulet. Skriv ned denne verdien. Rotere forover til løfteren er på hælen (base-sirkel) av lapp. Gjenta denne prosedyren med to fulle sveiv revolusjoner å verifisere nøyaktighet.
5

Installer en løfter i løfteren fødte for tilstøtende utløpskamnesen og utføre samme prosedyre som ovenfor.
6

Merk tidspunktet for ventil hendelser som har blitt målt og sammenligne dem til hendelsene angitt på cam kortet som følger med kamaksel. Dersom hendelsene er uenige, kan justeringer gjøres med sveiv sprocket (kilespor eller offset nøkler) eller ved å sette inn en offset plugg /eksentrisk i cam sprocket, hvis det er aktuelt. Reimdrift cam installasjoner gir mye enklere justering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93022.html

Previous:
Next:

Muscle Cars