Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hvordan Wire en Chevy HEI distributør til en Mallory Ignition Box

I motsetning til de aller fleste av distributører, hvor en coilen og en distributør er separate komponenter, inneholder Chevrolet HEI distributør også spolen. Som de fleste tenningssystemer, derimot, sender HEI distributøren bare en gnist til hver tennplugg per Avfyringssekvensen, noe som resulterer i dårlig avfyring ved høye motorhastigheter. Mallory 6A og 6AL tenning bokser i stedet sende flere gnister til hver tennplugg, noe som resulterer i økt effekt og drivstofføkonomi. Du trenger
Mallory HEI ledningsnett kit
Vis flere instruksjoner
en

Fjern de negative og positive batterikablene fra batteripolene med en skiftenøkkel for å unngå elektrisk støt.
2

Koble coilen fra distributøren. Det er to ledninger som går ut på siden av fordeleren og føre til tennspolen på toppen av fordeleren cap. Ledningene fører fra siden av distributøren til et ledningsnett lås som kobles til spolen. Klem klippet på hver side av ledningsnettet lås, trekk selen bort fra spolen.
3

Fjern de fire skruene som fester distributør cap til toppen av distributør med en skrutrekker, og trekk distributør hetten av distributøren. Trekk rotoren av distributør akselen for å avsløre distributørens ledningsnett moduler.
4

Koble de to ledningene fra distributørens ledningsnett moduler. (Disse to ledninger er de motsatte endene av ledningene koblet fra tennspolen i trinn 2..) Legg merke til at en ledning er brunt og den andre er gul. Trekk ledningene ut av siden av distributøren.
5

Installer Mallory HEI ledningsnett kit til distributørens tenningsmodulen. Settet omfatter en svart ledning og en enkelt sele som består av en ledning og en purpur grønn ledning. Den lilla og grønne ledninger koble til tenningsmodulen: mate de frie endene av begge ledningene fra ledningene kit gjennom siden av distributøren, og koble den lilla ledningen til innlegget at aksjen brun ledning festet til. Plugg den grønne ledningen til innlegget at aksjen gul ledning festet til. Pluggen i motsatt ende av de to ledningene plugges inn i ledningsnettet på tenningen boks med de lilla og grønne ledninger. (Med andre ord, de lilla og grønne ledninger fra distributøren koble til den lilla og grønne ledninger fra tenningen boksen.)
6

Koble tenningen boksen til coilen. Legg merke til at markeringene "C-", "GRD" og "B +" vises på toppen av spolen. Koble den lille sorte ledningen fra tenningen boksen til "C-" terminal. Plugg den sorte ledningen som følger med Mallory HEI ledningsnett kit til "GRD" terminal. Feste den motsatte enden av den sorte ledningen fra settet til en motor bakken med en skrunøkkel. Plugg den oransje ledningen fra tenningen boksen til "B +" terminalen.
7

Trykk på distributørens rotor på distributør akselen, senk distributør cap på distributør. Installer og stram hver av distributøren cap fire festeskruene med en skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93006.html

Previous:
Next:

Muscle Cars