Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hvordan beregne ET Fra Vekt og HP

The medgått tid , eller ET, er tiden det tar en bil til å gå fra null til 60 på en fjerdedel av en kilometer . Selv om noen korte spor mål ET for en åttende av en kilometer , er standarden for å sammenligne kjøretøyets ytelse kvart- mil. Imidlertid har ikke alle tilgang til et spor og sofistikerte gang målinger, slik at du kan ha til å stole på å beregne din ET å bruke som en sammenligning. Disse beregningene vil bare være et estimat , siden ET avhengig av individuell bil effektivitet og driver ferdighet, en enkel formel kunne ikke ta disse variablene i betraktning. Instruksjoner
en

Slå opp vekten på bilen din og legg vekten av sjåføren og eventuelle passasjerer. Du kan veie bilen direkte eller referere informasjonen i brukerhåndboken eller brosjyren . Du kan også finne det på et klistremerke , som ligger på innsiden av sjåføren side inngangsdør . Hvis den refererte vekt er £ 3500 , og du vekt 200 kg, så den totale vekten ville være £ 3700 .
2

Reference motorens hestekrefter på brukerhåndboken eller brosjyren .

3

Ta kube- roten av vekten delt på hestekrefter og multiplisere det med 5,825 for å beregne ET. Som et eksempel vil en 400 - hestekrefter motor drive en £ 3700 kjøretøy har en ET på 12,2 sekunder .

Å arbeide det ut i større detalj , vil du dele 3700 med 400 , noe som gir deg 9.25 . Tar kube- rot gir deg 2.10 . Multiplisere med 5,825 vil gi deg ET på 12,2 sekunder .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93412.html

Previous:
Next:

Muscle Cars