Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Tips om Chevy LS2

Utnytte flere innovasjoner og banebrytende teknologi, er Chevy LS2 en høy produksjon V-8 motor, som ble innført i 2005. Basert på LS-motorer som erstattet liten blokk V-8 i 1997 ble det opprinnelig utviklet for bruk i den klassiske Corvette, men motoren senere funnet en hjemme i flere andre kjøretøyer, også et stort utvalg av SUV, lastebiler og sports sedan. Den relative nykommer er svært ønskelig for sin uhyre makt, kompakt størrelse og god drivstofføkonomi. Sporting en ultra-high 10.9-til-en kompresjon, de LS2 pumper ut en enda 400 hestekrefter (hk) og dreiemoment i bunnen trim. Bruken av lette komponenter i motoren gjør at den rev mer fritt og utfylle den allerede legendariske dreiemomentkurve, med mer kraft i de øvre delene av bandet og en høyere røde linjen. Vedlikehold

Selv om 364 kubikk tommer motor regnes som en høy ytelse motor, det krever ikke mer omsorg enn en gjennomsnittlig liten kombi. Regelmessige tune-ups, inkludert utskifting av alle vitale væsker (olje, kjølevæske, girkasse, bremsevæske, etc.), er alt som er nødvendig for å holde LS2 effektiviteten oppe. Et område av notatet er det V-8 massive varmeproduksjon. Unødvendige eller lengre perioder med tomgangskjøring anbefales ikke, da dette hindrer kald luft fra å nå radiator.
Lede arbeidet

Selv med 400 hk på trykk, har entusiaster oppdaget en stor mengde strøm kan fortsatt bli frigjort med noen utvalgte oppgraderinger. Installere et nytt sett med høy profil cams med cam gears gir for økt ventil løft og varighet. Dette har effekten av å klemme mer luft og brensel inn i forbrenningskammeret, og leverer en større "smell". På dette punktet, er motor tuning via ECU avgjørende ikke bare å trekke ut maksimalt nivå av ytelse, men også for å justere drivstoff kart og motor timing tilsvarende.
Air Flow

En motor produserer strøm basert på mengden av luft det kan ta i, og hvor mye det utviser. Installere en høy strømning luftfilter eller inntak leverer mer luft til motoren, hvor det kan bli omdannet til hestekrefter. På baksiden, når forbrenningen har skjedd, blir brukt gasser sendes gjennom eksosanlegget. Økning av diameteren på røret reduserer tilbake-trykket, og dermed øker strømmen. Du kan også oppgradere eksos systemkomponenter for mer makt, som vanligvis er ledsaget av en mer aggressiv eksos notat.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93444.html

Previous:
Next:

Muscle Cars