Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Slik installerer en Victor Jr Intake på en Small Block Chevy

Edelbrock Victor Jr inntak manifold er en aluminium-cast komponent spesielt utviklet for å forbedre utført på høyt turtall. Manifolden benytter en lav profil design, noe som gjør det spesielt attraktivt når bilens lager panseret må beholdes. Victor Jr er laget for å bolte på enten lager eller ettermarkedet topplokk, og dermed unngå dyre motor modifikasjoner. Installere Victor Jr på en small-block Chevy er derfor en grei oppgave. Du trenger
Wrench
Phillips skrutrekker
Stikknøkkel
pakning skrape
pakning sealer
Intake manifold pakninger
Momentnøkkel
Termostathus pakning
Frostvæske
Destillert vann
Vis flere instruksjoner
en

Tøm radiator, deretter fjerne termostathuset fra fronten av inntak manifold. Den øvre radiator slangen festes til termostathuset. Huset holdes på plass med to bolter. Fjern boltene med en skiftenøkkel, løft huset ut av manifold med radiator slange festet til apparatet og tar termostaten ut av manifolden.
2

Fjern de to skruene som fester distributør cap til toppen av distributøren med en Phillips skrutrekker, løft av hetten av distributøren. Sett lokket til side i motorrommet for å unngå å måtte forstyrre tennplugg ledninger.
3

Slå den store bolten i midten av vibrasjon demper med en pipenøkkel til metall spissen av distributørens rotor peker på syv posisjon sett fra fronten av motoren.
4

Fjern distributørens hold-ned bolt med en skiftenøkkel, og trekk distributør av motoren. Lasterommet-ned bolten er plassert på passasjerens side av fordeleren, hvor bunnen av distributøren møter toppen av innsugningsmanifolden.
5

Fjern inntaket fordelerens 12 festeboltene med en skrunøkkel, løft fordeleren ut av toppen av motorblokken. Det er seks bolter på hver side av manifolden.
6

Rengjør inntak manifold sin paring flater med en pakning skrape. Det vil sannsynligvis være pakningsrester på begge topplokk og på begge ender av motoren. Dette materialet må fjernes fra motoren for å sikre at de nye manifold pakninger tette skikkelig.
7

Påfør pakning sealer til begge sider av alle de fire nye inntak manifold pakninger, deretter lavere hver pakning på plass mot motor. Sørg for at skruehullene i pakningene matche opp med skruehullene i topplokk.
8

Senk Victor Jr inntak manifold på pakningene sakte, tar seg ikke å utilsiktet flytte posisjonen til pakningene.
9

Installer og stram hver av inntak manifold er 12 festeboltene til 25 ft. /lbs. dreiemoment med en momentnøkkel. Stram hver bolt i små trinn for å sikre at de mangfoldige seter mot pakningene jevnt. Ikke bruk fabrikken moment å stramme disse boltene. Aksjen manifold var få av støpejern, og Victor Jr er laget av støpt aluminium. Fabrikken dreiemomenttrinn kan skade mykere aluminium.
10

Senk distributør halvveis inn på baksiden av manifolden, deretter vri distributørens rotoren inntil metall tuppen av rotoren står overfor syv o ' klokke stilling når vendt fordeleren fra fronten av kjøretøyet. Senk distributør resten av veien inn i motoren, skru deretter distributørens hold-ned bolt med en skiftenøkkel.
11

Plasser distributør cap på toppen av distributøren, deretter stramme hetten er to skruene med en Phillips skrutrekker.
12

Før termostaten inn i inntaket manifold. Påfør pakning fugemasse til et nytt termostathus pakning, plasser deretter pakningen over termostaten. Bolt termostaten spyling til manifolden med en skiftenøkkel.
13

Fyll radiatoren med frostvæske og destillert vann i et 50/50 forhold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93017.html

Previous:
Next:

Muscle Cars