Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

1969 Z28 Camaro Colors

The 1969 Chevrolet Camaro Z28 er en del av den første generasjonen av Camaros produsert 1967-1969. 1969 Z28 er en av de mest ettertraktede muskelbiler noensinne produsert. Den kom med rally striper nedover panseret og var tilgjengelig i mange forskjellige fargealternativer for interiør, eksteriør, striper og trim. Interiørfarger

1969 Camaro Z28 ble tilbudt i 14 interiørfarger. Valgene inkludert svart, midnatt grønn, mørk grønn og middels grønn, mørk og medium rød, mørk og medium gull, mørk og medium turkis, mørk og medium blå og sadel og mørke salen. De fleste av disse fargene var tilgjengelig i flat, semi-gloss og metallic finish.
Interiør Trim Colors

Innredningsmaterialer fargene ikke alltid matche interiøret fargen på den Z28. Blå, svart, rød, gul, elfenben og oransje var de tilgjengelige interiør trim farger. Medium og midnatt grønt var også alternativer.

Utvendige farger

De utvendige farger for 1969 Z28 Camaro inkludert grunnleggende farger som svart, Dove White, Butternut Yellow og Polert Brown. Tre greener var tilgjengelig: Rallye Green, Frost Grønn og Fathorn Grønn. Tre nyanser av blått var også tilgjengelig: LeMans Blå, Glacier Blue and Azure turkis. Andre utvendig maling fargene var Cortez Silver, Champaign, Burgundy, OL-gull, Hugger Orange og Daytona Yellow.
Stripefarger

1969 Z28 kom komplett med striper på utvendig maling. Stripene ble tilbudt i rødt, sort, gull, hvit, lys blå, lys blå og lys grønn. Malingen var Lucite merkevare og hadde en litt glossy finish.
Two-tone farger

Noen 1969 Camaros kom med to-tone utvendig maling. De utvendige farger som er nevnt ovenfor ble anvendt som den nederste farge mens en kontrastfarge ble brukt til toppen. De fire tilgjengelige toppen fargene var Dove White, Dusk Blå, Glacier Blue and Champaign.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93397.html

Previous:
Next:

Muscle Cars