Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Tips for en Loud lyddemper

Formålet med skjerf er å redusere støyen som bilens eksosanlegg skaper. Du vet når bilens eksospotte er ødelagt fordi det kan høres ned blokken og rundt hjørnet. Hvis du kjører en sportsbil eller annen ytelse kjøretøy, kan det være lurt å lage din lyddemper høyere med vilje slik at alle vil høre deg komme. Lyddemper Patch

Når lyddemperen er høyt, kan en samvittighetsløs mekaniker prøver å overbevise deg om at du trenger en helt ny en for å løse problemet. I mange tilfeller er alt du trenger å ha lekkasje eller sprekk i eksospotten din lappet, noe som kan koste alt mellom $ 30 til $ 50 i forhold til å betale så mye som $ 550 for en ny.

I noen tilfeller, problemet er ett av de rør som fører til lyddemperen, ikke lyddemperen seg selv. Så alt du trenger å erstatte (eller patch) er røret. Røret erstatning vil trolig koste ca $ 200 avhengig av bilen. Når du går inn for et problem med et høyt eksos, spør mekaniker til å finne kilden til problemet, mens det er opp på heisen --- hvis han nekter, kan det være lurt å ta et annet sted. Det er alltid klokt å få en second opinion.
Making It Loud
p Hvis du er en bil entusiast som kjører en hot-rod eller muskel bil og du vil gjøre lyddemper lyd høyt med vilje, er den sikreste måten å oppnå dette for å få en forestilling skjerf å erstatte din standard en. Mange prøver å sette hull i den vanlige skjerf eller manipulere rør, som kan føre til alvorlige skader på eksosanlegget. Ytelsen lyddemperen er et kompromiss mellom å ha en stanse (standard) lyddemperen og ingen lyddemperen i det hele tatt. Det gir en dyp, levende og kraftig knurring fra eksosanlegget.
Know Your Statens lyddemper Decibel Law

Enten lyddemperen er høyt fordi du vil ha det sånn eller på grunn av en sprekk i røret, det er statlige decibel lover som regulerer hvor høyt lyddemper kan være. Hvis lyddemperen er for høyt du kan få en trafikk billett, på grunn av forstyrrelse det fører til. Noen stater, som California, har gjort det ulovlig å endre skjerf for å gjøre det sterkere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/92979.html

Previous:
Next:

Muscle Cars