Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Muscle Car Verdi Guide

Det har vært nesten 40 år siden den æra av klassiske muskelbiler avsluttet. Imidlertid fortsetter lidenskap for muskel bil kraft og stil for baby boomers og en ny generasjon av muskel bil elskere. Per juni 2010, fortsetter videresalg markedet for muskelbiler å tilby fristende maskiner på en lang rekke priser. Det er den utdannede kjøper som vil stikke av med den søteste avtale. Justere Market

i oktober 2008 og artikkelen på TheTruthAboutCars, anslått Justin Berkowitz at verdien av muskel biler vil falle rundt 60 prosent. Han bemerket at det siste tiåret prisene for muskelbiler hadde truffet toppnoteringer blant "nostalgiske shoppere, legge ut betydelig - men ikke ublu -. Summer for drømmebiler sine ungdommer" som markedet fortsetter å justere, en kjøper eller selger bør konsultere flere ressurser for nøyaktige verdier. Forrige auksjon salg priser, slik som de sett på Barrett-Jackson, kan ikke lenger brukes som referanse for markedsverdien av en klassisk muskel bil.
Priser Guides

En rekke selskaper publisere trykte årlige pris guider for klassiske og antikke biler. National Automobile Fondsmeglerforbund (NADA) Guider og Hemmings fortsette å tilby gratis online ressurser til forskning klassiske muskel bil verdier. Begge nettstedene krever at du angir ditt postnummer for å sikre at du får nøyaktig prising basert på din region. Sports Car Market Magazine har et gratis online ressurs som også vil gi informasjon om forventet takknemlighet og investering rating av et bestemt kjøretøy.
Muscle Car Forskning

Det er viktig å vite hva du leter etter ved inspeksjon av en klassisk muskel bil. Lær hvordan du finner ut om du har å gjøre med the real thing, en klone, resto-mod (restaurert med modifikasjoner) eller en regelrett falske. Ja, det kan være svindel, og mange ganger selgere vil ikke engang klar over det. Fullt inspisere alle kjøretøy identifikasjonsnummer på dashbordet, motor, fendere, dør eller andre steder. Sammenlign VIN til informasjon fra ressurser som OldRide å tyde detaljene om den type motor, girkasse og annen viktig informasjon. OldRide gir detaljerte opplysninger om alternativene på opprinnelige muskelbiler.
Oppføringer

Studier ber prisene for din foretrukne klassiske muskel bil på nettet. Disse kan eller ikke kan gjenspeile faktiske markedsverdier. Vurdere rekke priser i forhold til tilstanden og funksjoner av andre biler av et bestemt merke og modell. Nettressurser til bruk inkluderer: AutoTrader Classics, ClassicCars, OldRide og Hemmings
Sammenlignbare salg priser

Sammenlignbare salg er de beste verktøyene for å etablere dagens markedsverdi av klassisk. muskelbiler. Dessverre, fordi de fleste salg er privat, er informasjonen vanskelig å oppnå med mindre en takstmann er brukt. For biler som er oppført og solgt på nettet, svært få oppføringer vil merke den endelige salgsprisen.
Profesjonelle konsulenter

Takstmenn gi en rekke tjenester, inkludert pre-kjøp inspeksjoner. Du finner nyttig informasjon som er spesifikk for en bestemt muskel bil eller for generell kunnskap, tilbyr ClassicMuscleCars tjenester gjennom sin Kjøpeguide. Et team av forskere vil svare så mange som fem spørsmål for $ 25 som kan hjelpe deg å avgjøre om den aktuelle klassiske muskel bil er ekte, og hvis de spør prisen er rimelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93071.html

Previous:
Next:

Muscle Cars