Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hvordan bruke hodet Pakninger til Reduser Kompresjonsgrad

Mange ytelse bil-entusiaster tur til å redusere deres motorens kompresjonsforhold å eliminere pre-tenning detonasjon (motor-knock) i sine biler, om enn for en rekke årsaker. Noen prøver å kjøre sine vintage-sekstitallet muskel-biler på low-grade 87-oktan bensin. Andre møter detonasjon når du prøver å turbo-charge høy kompresjon motorer. Selv om det er mange måter å redusere kompresjon, installere tykkere head gaskets er den enkleste utgangspunkt. De fleste mennesker prøver å utmatte denne muligheten før han flyttet videre til mer kompliserte trinn. Du trenger
Tykkere toppakning (er)
Auto mekaniker verktøysett
Motorkjølevæske
Motorolje
Engine øverste enden pakning satt
Vis flere instruksjoner
med en høy-ytelse motorer har som regel høyere kompresjon forholdstall.

Beregn den nødvendige tykkelsen av den tykkere toppakning basert på den ønskede ny komprimering. En tommelfingerregel for bilmotorer er at en 0.025-tommers økning i toppakning tykkelse vil senke kompresjon ca 0,5-poeng. For eksempel går fra 10,0 ned til 9,5-til-en er en 0,5 nedgang, som kan være greit for å eliminere detonasjon i en muskel-bil som kjører på 87-oktan. Det er kanskje ikke engang i nærheten for den nylig turboladet motor. I det sistnevnte tilfelle kan mer drastiske endringer være nødvendig slik som forskjellige stempler. Du må kanskje finne ut først hvis tykkere pakninger er tilgjengelig for motoren din og gå til et forhold som er nær ideelle. Det er bedre å gå til en litt lavere kompresjon enn opprinnelig beregnet, og deretter gjøre opp kraften med økt turbo-boost.
2

starter demontering av motoren. Koble fra og fjern batteriet, drenere kjølesystemet, koble den nedre radiator slangen på radiatoren, tøm motoroljen, og. Fjern panseret hvis du må bøye eller klemme for mye til å nå motoren.
3 Denne topplokk for en sylindret motor viser tynn toppakning innrykk.

skru fra hverandre og fjerne eksosmanifolden (e) fra piggene på sidene av topplokket (e). Koble fra alle kjølevæske, drivstoff og elektriske koblinger fra toppen av motoren. Koble tennplugg ledninger og fjern elektronisk tenning komponenter. Fjern inntak manifold. På overhead cam biler, fjerne vannpumpe og foran timing belte eller kjede forsamlinger. På overhead ventil biler, fjerne ventilen dekker, vippearmer og støtstenger.
4 Dette turbolader krever en lavere kompresjon motor.

Løsne og fjern Topplokksboltene. Husk deres nøyaktige posisjoner for montering. Fjern topplokk. Du må kanskje lirke dem opp med et tynt blad. Legge hodene på en benk pakning side opp.
5

Fjern de gamle head gaskets fra motorblokken. Rengjør kontaktflatene flater på både blokk og topplokk uten å miste rusk inni motoren åpninger. Sjekk blokken og hodet for fordreining og har vridd flater malt.
6 A syttitallet muskel-bil motor med høyere kompresjon.

Installer de nye tykkere hode pakninger ved å plassere dem på styrepinnene på motorblokken. Plasser topplokk tilbake på blokken, også plassere dem ved hjelp av styrepinnene. Stram Topplokksboltene henhold til foreskrevet sekvens for motoren din. Trekk til bolter til spesifikasjonene, som kan endres med den nye tykkere pakning. Rådfør pakningen produsenten revidert dreiemoment anbefalinger.
7

Monter kjøretøyet i motsatt rekkefølge, og erstatter andre ødelagte pakninger og slanger som er nødvendig.
8

Road-test motoren sørge for at det ikke er detonasjon med vanlig drivstoff. Hvis det er, kan bilen fortsatt kreve høyere oktan bensin, selv med lavere komprimering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93034.html

Previous:
Next:

Muscle Cars