Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Liste over Supercharged Stock Cars

Selv Turbocharging har alle, men overtatt som den foretrukne metoden for stuffing luft inn i en motor, er det noen urokkelige fortsatt avhengige av rush og øyeblikkelig dreiemoment på kompressorer. Heldigvis, noen av disse urokkelige arbeid i GM og fabrikken tuning selskaper som SVT og AMG, og noen av dem klarte å stappe mekaniske breathers på de beste motorene noensinne produsert. Chevrolet Cobalt SS

Selv om kompressormatet SS må vike for en turboladet versjon, forblir den opprinnelige motoren en legende i sin egen tid. Den Cobalt SS er egentlig en standard Cobalt økonomi bilen med en kompressor og noen suspensjon tuning. Denne 205 hestekrefter vill-barnet var en direkte utfordring til Chrysler Neon SRT-4, og opprettholder en sterk kultstatus. En av de Supercharged Cobalt sterkeste salgsargumentene var fabrikkens oppgradere pakker, som kan kjøpes og installeres på en forhandler uten at garantien gjøres ugyldig. GMs Stage 3 fabrikken ytelse pakke hevet Cobalt makt utgang til en Mitsubishi Evo-rivaliserende 260 hestekrefter, men ikke gjøre mye for å hjelpe denne front-stasjonen bilens massive dreiemoment-styre eller trekkraft begrensninger.
Cadillac CTS-V

rette anses av mange å være GMs "firedørs Corvette," Cadillac CTS-V deler en rekke komponenter med Chevy flaggskip sportsbil. Ikke fornøyde å bare beholde den første generasjonen CTS-V base Corvette-motor, besluttet GM å opp Cadillacs ante ved å bruke top-of-the-line, kompressormatet, 556 hk motor fra ZR1 Corvette variant.

Kilder i GM har bekreftet at neste iterasjon av CTS-V vil bruke den lenge ryktet Corvette "Blue Devils" 600 hestekrefter 6.2L V8. Legg i et sett med selvjusterende "magnetorheological" sjokk og tysk-tunet suspensjon, og Supercharged CTS-V er hver bit en kandidat.
Shelby GT500

Teknisk sett er Shelby GT500 ikke en olabil. Eller er det? Dette dyret ble tatt av samlebåndet og leveres direkte til Fords in-house tuner SVT for GT 500 behandling, og følg med hjelp av Shelby Enterprises. Siden SVT hovedaksjonær er Ford, kunne man si at bilen er fortsatt fabrikken, men alt i vet er klar over at SVT er sin egen enhet og fungerer i stor grad utenfor rammen av Ford.

GT500 er i hovedsak en kompressormatet (500 hestekrefter) Mustang GT med noen striper, et par hette scoops og litt av suspensjon tweaking. Car and Driver fant den opprinnelige GT500 var litt nese tung og dårlig håndtert, et problem som i stor grad rettet i senere videreutviklinger av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/92996.html

Previous:
Next:

Muscle Cars