Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

1973 Camaro Specs

The 1973 Camaro tilhører den andre generasjonen av Camaros skapt av Chevrolet. Navnet Camaro kan ha kommet fra en fransk slang arbeid for "venn" eller "følgesvenn". Imidlertid fortalte nettstedet toppfart rapporterer at Chevrolet produksjon ledere fleiper pressen at Camaro sto for "en liten, ond dyr som spiser Mustangs," en ikke-helt vag referanse til Camaro konkurranse. Motor og girkasse
p Det var fem motoralternativer tilgjengelig for 1973 Camaro. Sport Coupe basen trim tilbudt en 250-kubikk-tommers, sekssylindret med 100 hestekrefter og £ 175-fot dreiemoment, eller en 307-kubikk-tommers V-8 med 115 hestekrefter og £ 205-fot dreiemoment. LT og Z28 trims var kun tilgjengelig med V-8 motorer - alle 350 kubikk-tommers - og finnes i 145, 175 og (for Z28), 245 hestekrefter. Fire sendevalgene inkludert en tre-trinns automatgirkasse, fire-trinns wide-ratio manuell, firetrinns close-ratio manuell (påkrevd på alle Z28s) og Turbo Hydra-Matic automatgirkasse.
Bumper Oppgrader

I 1972 den amerikanske kongressen utstedte Motor Vehicle Informasjon og kostnadsbesparelser Act. Denne loven ble utformet for å beskytte forbrukerne ved å gi for kollisjonssikkerhet og reparability av bilene som selges i USA I respons til denne lovgivningen, utstedte National Highway og transport administrasjon forskrift om at alle nye biler må tåle og front-end krasj av 5 miles per time og en påkjørsel krasj på 2,5 mph. Som et resultat, kjennetegnet 1973 Camaro ekstra gummi bumperettes på front-end for å gi bedre støtdemping uten å påvirke den slanke utseendet på Camaro.
Rally Sport utstyrspakke

Rally Sport utstyrspakke var en tilgjengelig oppgradering på alle trim. Denne pakken inkluderte en mørklegge grille med sølv aksenter, hide-away vindusviskere og en splitt foran støtfanger.
LT Package Upgrade

LT eller "Luxury Touring "trim ble introdusert i 1973 for å erstatte Super Sport trim. LT var med vilje rettet mot den kvinnelige kjøperen og inkludert luksuriøse oppgraderinger som simulert tre korn interiør, luksuriøse seter og servostyring.
Z28 Special Performance Package

Z28 så en etterlengtede oppgraderingen med klimaanlegg standard for første gang. Ekstra ytelse alternativer i denne pakken inkludert sportsunderstell, 15-av-7-tommers dekk med hvit skrift, større radiator, doble eksosrør og en Holley forgasser med en aluminium inntak manifold. Utseende oppgraderinger inkludert en svart grill, bakre dekk spoiler og maling striping på forsiden og baksiden av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93387.html

Previous:
Next:

Muscle Cars