Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Ford Mustang Cobra 390 Hestekrefter Specs

I 2003 Ford produserte Mustang Cobra som en forestilling sportsbil. På tidspunktet for produksjon i 2003 Mustang Cobra var den mektigste Mustang at Ford har produsert. 2003 Cobra var den 10. årsdagen for SVT Cobra og var tilgjengelig i enten en coupe eller cabriolet. Pr. oktober 2010, ifølge Kelly Blue Book, bør 2003 Cobra detaljhandel på $ 19185. Da de var nye de selges for litt over $ 34000. Motor

Cobra biter deg med sin 4,6-liter 390 hestekrefter dual-overliggende kamaksel V-8 motor. Motoren er ytterligere styrket med en Eaton Supercharger. På 3500 omdreininger per minutt Cobra trekker ut 390 fot-pounds av dreiemoment. Koble motoren til hjulene er en sekstrinns Tremec T-56 girkasse som har trekkraft lås. Motoren har et kompresjonsforhold på 8,5 til-1.
Chassis

Front-end suspensjon detaljer blir håndtert ved hjelp MacPherson typer og Bilstein struts. Linear rente spiralfjærer sammen med en 29-millimeter anti-roll bar er også brukt. Bakhjulsopphenget er en multi-link uavhengig fjæring med øvre og nedre kontroll armer sammen med lineær-rate spiralfjærer og en litt mindre 26-millimeter anti-roll bar. Foran bremsing plikter styres med 13-tommers ventilerte Brembo plater med doble kalipere, og bakbremsene er 11,65-tommers ventilerte skivebremser med bare et enkelt målepunkt. The Cobra leveres standard med fire hjul anti-lock bremser.
Utvendig

Mustang måler 183,5 inches fra støtfanger til støtfanger og er 73,1 inches tvers. Den totale høyden på bilen er 52,5 inches. Den største dekk noensinne til å bli brukt på en fabrikk Mustang er på 2003 Cobra. Det er Goodyear Eagle F1 som er tredd på Mustang 17 tommer med 9 tommer fem-eikers felger. Noen forskjeller i Cobra kroppen over andre Mustangs inkludert avrundet foran tåke lamper, et sammensatt hette som inneholdt arbeider ventilasjonsåpninger og modellspesifikke vindusviskere designet for å hjelpe i luftstrømmen ved høye hastigheter. En spoiler er inkludert på stammen samt LED bremselys.
Interiør

interiør funksjoner sporty Nudo skinn bøtte seter. Målere har en titan finish med en skinn-innpakket Shifter knott toppet med en aluminium utstyr mønster. Pedalene har en metall utseende til dem. Musikk kan pumpes gjennom Cobra med en Mach 460 stereoanlegg og seks-platers CD-veksler. Mer vanlig interiør funksjoner som elektriske vinduer og cruise control kan bli funnet i Cobra også. Car and Driver Magazine bemerket at baksetet var ikke romslig og en seks fot høy mann ville være ganske trangt i rommet.
Speed ​​Stats

Cobra er ingen pushover på en racerbane. Det er i stand til å gjøre en kvart mile på 12,9 sekunder. I kvart mile Mustang kan trykke opp til 112 miles per time. Det er i stand til å gå 0-60 miles per time på et sviende 4,6 sekunder. The Cobra har en toppfart på 155 miles per time.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93208.html

Previous:
Next:

Muscle Cars