Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

1968 Ford Thunderbird Ytelse

The Ford Thunderbird ble opprettet som svar på Chevy Corvette , men det var aldri strengt en sportsbil. Det hadde nok kraft, men prøvde å også være en luksus bil og med 1968 var å flytte enda lenger inn i luksus området. Motorer

Den femte generasjonen av Thunderbird var en større bil og hadde som et alternativ en kraftig 429 kubikk-tommers V - 8 motor som kunne sette ut 360 hestekrefter . Standarden Motoren var en 389 kubikk-tommers V - 8 som hadde 315 hestekrefter . Thunderbird tilbudt 427 ft -lbs av dreiemoment ved 2800 rpm .
Strøm

Thunderbird motorene hadde et kompresjonsforhold på 10,5 til én . Dette forholdet bestemmer hvor mye makt en motor kan levere. Begge V - 8 motorer hadde en fire -barrel forgasseren for å øke kraften tilgjengelig som ekstrautstyr . En to- fat var standard .
Resultatutvikling

I 1968 begynte Thunderbird å være tettere knyttet til Lincoln som den vokste i størrelse og lente ytterligere til luksus bil . Men selv med sine luksuriøse avtaler , var det Thunderbird fortsatt en høy ytelse kjøretøy. Speedometeret gikk til 150 miles per time, og bilen hadde en toppfart på 140 . Det kunne komme fra null til 60 miles per time på mindre enn 10 sekunder og fullføre kvart mile i 17 sekunder .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93265.html

Previous:
Next:

Muscle Cars