Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Slik installerer Mustang kontroll armene

Kontroll arm oppgraderinger er installert på biler hovedsakelig for racing formål. Kontrollarmene på en Mustang gi bilen mer trekkraft ved lansering av startlinjen. Med kunnskap om en Mustang bakre oppsett, kan installere kontroll armer gjort av bilens eier. Kontroll arm installasjon kits kan kjøpes på spesialitet auto butikker eller er tilgjengelig på nettet. Du trenger
Ratchet
Ratchet extender (valgfritt)
Socket satt
Socket
hjulmutternøkkel
Gummiklubbe
Metal klubbe
Jack står
Floor jack
liten skrutrekker
Crescent skiftenøkkel
1/4-tommers hex /unbrakonøkkel
Silicone grease
Vis flere instruksjoner
en

Bruk silikonfett til både innsiden og utsiden av foringene. Installer ballen foringen ved å plassere den på ermene og på den ene siden av nedre kontroll arm foringer
2

Place den andre nedre kontroll arm foringer på den andre siden av ballen foring. Foringen ikke kan skyves jevnt med de lavere kontroller armene på grunn av innestengt luft mellom foringen og ermet.
3

Slipp luften fanget i foringer. Plasser en liten skrutrekker mellom hylsen og hver foring, ca 2 inches ned, og lirke den opp. Air vil begynne å rømme. Skyv foringer i til de er flush. Gjenta dette på begge sider av foringer.
4

Gjenta trinnene over for den andre kontrollen arm.
5

Plasser blokker foran forhjulene for å hindre at bilen ruller. Løsne lug nuts fra hjulet studs med en hjulmutternøkkel. Hev bak på bilen med et gulv jack. Place bukker under bilen for å sikre det. Fjern lug nuts og hjul fra bilen.
6

Fjern blokkeringsfrie bremser kabelen fra lager nedre kontroll arm holder.
7

Skyv spankulere ned og gjennom hullet i den nederste plate. Ikke la den spankulere komme tilbake og treffe fender. For å hindre at dette skjer, komprimere spankulere til stangen er under spankulere tårn.
8

Fjern den bakre stabilisatorstag med en 1/2-inch kontakten og stasjonen. Fjern de to støt fra kjøretøyet ved å løfte en side av akselen med et gulv jack. Senk aksel.
9

Løsne fjæren fra akselen. Du kan bruke en jack stand til å støtte akselen for å gi mer plass til å arbeide på de lavere kontrollgruppene.
10

Fjern aksjen nedre kontroll armer. Tapp ut bolten når mutteren er fjernet med en Allen /unbrakonøkkel. Bruk en gummi eller metall hammer for å hjelpe den nedre kontroll arm kommer opp.
11

Påfør fett på hver side av sekstenmeteren at nedre kontroll arm går inn. Dette vil gjøre installasjonen av den nye kontrollen arm enklere.
12

Installer den nye kontrollen arm, og starter med den fremre side. Linje hullet i kontroll armen med hull i boksen så nært som mulig. Bruk en liten skrutrekker og en Allen /hex nøkkelen til å stille den opp videre. En ekstra person er nyttig for dette trinnet for å flytte akselen rundt for å installere den bakre delen av kontroll arm.
13

Installer bolt og mutter for å sikre kontroll arm. Trekk til bolten å skru den helt. Installere fjærene og gjenbruke de gamle pads. Fjærene vil være løs for nå.
14

Sett de to støt og beskytter dem til akselen med boltene. Bruk gulvet jack å heve aksel.
15

Gjenta trinnene over for å fjerne og installere den nye kontrollen arm på den andre siden.
16

Installer stabilisatorstag på innsiden på kontrollarmene. Gjenbruk i nødbremsen kabel og ABS holderen på ny kontroll arm. Tappen på guiden må være bøyd slik at den sitter helt inntil kontrollgruppene.
17

Monter hjulene på kjøretøyet. Løst plassere lug nuts på hjulet studs. Heve bilen med gulvet jack, fjerne jack står senk bilen til bakken. Trekke til mutrene på hjulet studs med hjulmutternøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/muscle-cars/93247.html

Previous:
Next:

Muscle Cars