Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Monster Trucks >> Content

Hvordan identifisere en Jeep Golden Eagle

Det som begynte som en krigs kjøretøy av nødvendighet har blitt et amerikansk ikon og en favoritt blant entusiaster. På grunn av Jeep robuste styling som ikke har variert mye over tid, er det ikke uvanlig å se eldre modeller fortsatt på veien eller blir tilbudt for salg. The Golden Eagle er en slik utgave som ble produsert 1976-1983 på Cherokee, J-10, og CJ-modeller. The Golden Eagle er en trim pakke som du kan identifisere ved å sjekke for noen funksjoner. Instruksjoner
en

Finn ut året av Jeep. Hvis det ble bygget før 1977 eller etter 1983, vil det ikke være en kongeørn. Selv om Jeep utgitt en trim pakken for Wrangler i 2006 heter Golden Eagle, dette var en jubileums utgave som ikke er ansett som en av de sanne, eldre kongeørner.
2

Se på panseret av Jeep for hva var muligens den mest karakteristiske trekk ved trim pakken. The Golden Eagle utgavene hadde et stort merke med en gyllen, spread-vinger ørn på panseret.
3

Sjekk hjulene. Kongeørner for alle modellene kom med gull-malt hjul med eiker.
4

Se etter andre spesialitet funksjoner som ikke er inkludert på grunnmodeller for Jeeps i denne perioden, blant annet en sort veltebøyle, hjul leppe utvidelser ( også kalt fender flares), sotede vinduer, spesialitet møbeltrekk (inkludert en denim motiv), krom støtfanger foran, og en svart deksel vakt. Selv om ikke alle Golden Eagle hadde alle disse funksjonene, er tilstedeværelsen av en eller flere en god indikator på at det var en kongeørn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/monster-trucks/92943.html

Previous:
Next:

Monster Trucks