Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Monster Trucks >> Content

Hvordan lage din egen Decor for et land Porch

Country innredningen har en viss behagelig sjarm om det. Og når du bringe landet innredning ut av huset og inn på verandaen, er det svært innbydende for å besøke venner og familie. Dette varme innredningen gir stor fortauskant appell til et hjem. Innredningen inkluderer lyse rene farger og blomster. Ifølge Front Porch Ideer og flere, er rødt et større land farge. Når du tar i rødt gingham stoff, røde geranier i hvite potter, en rød krans og noen spesielle måte, har du et vakkert land veranda. Dette er en rød-hvit settet du kan handcraft i et par dager. Du trenger
to røde blomstrende geranier
Potting jord
to leire potter, 14 "
White maling
Paint brush
Red maling penn
Plain store laging drue vintreet krans
Tabell
Newspaper
Stor bukett av silke røde geranier
Limpistol
tre meter av rød-og-hvit gingham klut
Saks
Bag of pute stuffing
rette pinner
en gammel flekket tilfelle kniv
5 gamle flekket gafler
fiskesnøre
Vis flere instruksjoner
en Røde geranier er så "landet".

Paint de to 14-tommers leire potter på innsiden og utsiden med hvit utendørs maling. La dem helt tørt. Deretter bruker rød maling penn og sette prikker 1/2 cm fra hverandre hele overleppa av blomsterpotter. La prikkene tørke helt . Fyll pottene 1/2 fulle av potting jord. Ta de røde geranier fra plast potter og sette dem i de malte potter. Fyll opp begge pottene med potting jord opp til en tomme under toppen. Plasser nylig malt potter på forkanten av veranda, til høyre og venstre for trappa. Water dem regelmessig.
to hvit og rød er perfekte farger for landets verandaer.

Legg den store drue vintreet krans på et bord dekket med avisen. Sett hver rød silke geranium i den nederste halvdelen av kransen. Dekk bunnen av kransen i en halvmåne form. Juster blomstene før du har den nederste halvdelen dekket i pelargonium. Lim stilkene til drue vintreet krans med varmt lim pistol. Sett limet under blomstene der det ikke kan sees. La limet tørke i noen minutter. Skjær en 20-tommers-stripen, to inches bredt, fra bunnen av den røde gingham klut. La kanter uferdige. Sett stripe av tøy i kransen, gingham side ut. Knyt endene inn i en liten bue og henge kransen på døra.
3

Skjær rød gingham klut inn åtte 15-tommers-rutene for å lage fire puter som samsvarer stoffet på krans. Legg to stykker med rette sider mot hverandre og hånd-sy rutene en tomme fra kantene. Stitch tre sider og knute slutten for å låse masker. Vri putetrekk høyre side ut. greier det med puten filler. Gjør det plumpe. Deretter feste den fjerde siden sammen og hånd-sy det stengt. Knot slutten av tråden igjen for å låse stingene. Fjern de rette pinner . Fortsett med de andre, tredje og fjerde puter på samme måte. Putene kan settes på eksisterende veranda stoler eller swing.
4

Lag en enkel vind klokkespill å henge på verandaen for sin spesielle måte . Bruk en gammel flekket tilfelle kniv, fem gamle flekket gafler og fiskesnøre. Bind fem gafler på 1-1/2-foot biter av fiskesnøre til den horisontale kniv. Space dem likt over kniven omtrent en tomme fra hverandre. Tie en slutten av linjen til gaffelen håndterer og den andre enden til kniven. Knyt en 1-1/2-foot stykke fiskesnøre på hver ende av kniven. Ta disse delene av fiskesnøre over kniven og knyt endene i en knute. Heng fra en krok på verandaen taket og la gaffelen klokkespill i vinden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/monster-trucks/92931.html

Previous:
Next:

Monster Trucks