Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Monster Trucks >> Content

DIY Rock Crawler

Rock crawlere er biler som er i stand til å kjøre opp gjennom steiner og fjellterreng. For å kunne kjøre på disse terreng, må kjøretøyet være utstyrt med beadlocks på alle fire hjul. Installasjonen av beadlocks på off-road dekk vil hjelpe deg å lage rock crawler. Beadlocks er mekaniske innretninger som kobler dekkanten til bilens hjul. Du trenger:
Off-road dekk
Beadlock rim
Grinder
Plasmakutter
Målebånd
Sveising tape
Silikon
Paint
Paint brush
Momentnøkkel
Bolts
Vis flere instruksjoner
en

Installer beadlock ved å kutte av den ytre perle av hjulet. Bruk en plasma cutter for å lage en rett snitt over seg kanten av beadlock. Bruk sporet i ytterkant for å veilede deg om hvor og hvordan du skal kutte hjulet.
2

Trim kantene med en vinkelsliper for å forsikre deg om at sporet er så rett som mulig.

3

Plasser indre kanten på hjulet. Kontroller at den indre kanten av beadlock er festet og ligger parallelt med den indre vulsten. Du kan gjøre dette ved å måle felgen omkrets med et målebånd for å sikre at det er felgen er posisjoner i sentrum av hjulet.
4

Sveis sammen hjulet og den indre rim ved å bruke sveising tack rundt kantene på den indre kanten der den møter hjulet. Ytterligere forsegle kantene med en film av silikon som kan brukes over sveising tack. Dette vil forsegle eventuelle lekkasjer hullene.
5

Påfør et strøk med maling til beadlock felgen.
6

Sett rim på innsiden av dekket, med den indre beadlock Kantene på midten av dekket. Dette vil kreve litt innsats og tvinge til å presse felgen inn i dekket. Kontroller at ut rim strekker seg litt over omkretsen av den indre dekk felg.
7

Fest felgen til dekket ved å installere flere lange bolter og distribuere dem gjennom hele dekk felg. Du må kanskje bore noen hull i beadlock rim hvis det ikke er noen. Størrelsen av hullene vil avhenge av størrelsen av de skruer som brukes. En ett-tommers diameter hull vil kreve en litt mindre bolt som kan settes inn og trekkes til med momentnøkkel til de er godt sikret. Trekk til beadlocks minst tre ganger for å sikre dem. Utfør trinnene ovenfor for hvert dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/monster-trucks/92938.html

Previous:
Next:

Monster Trucks