Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Monster Trucks >> Content

Hvordan Se Thunder Nationals

The Thunder Nationals er den amerikanske Hot Rod Association monster truck racing og freestyling hendelse i innendørs arenaer. Enten du er en kunnskapsrik bilentusiast, en erfaren monster truck fan eller bare ute etter en god spenning, er det Thunder Nationals en stor attraksjon. Siste endringer for å effektivisere hendelsen med Monster Jam rally har innført noen av de berømte Monster Jam biler for enda mer moro for monstertruck-fans. Instruksjoner
en

anmeldelse Monster Jam kalenderen for kommende Thunder Nationals "hendelser. Thunder Nationals 'hendelser oppstår i flere byer for noen dager flere ganger i året, så sjekk kalenderen for hendelser i et sted nær deg.
2

Hold deg informert om hendelser som kommer til arenaer i nærheten. Hvis du bor i et område med en arena som ofte vert monster truck hendelser, kan Thunder Nationals komme til arenaen på enkelte punkt. Motta årlige kalendere arrangementer for arenaer i ditt område å vite hva monster truck hendelser kan finne sted.
3

Kjøp billetter online på forhånd fra Monster Jam hjemmeside. Forhånd billetter er vanligvis $ 5 for barn og $ 15 til $ 17 for voksne.
4

Kjøp billetter på forhånd fra alternative nettsteder som Ticketmaster eller fra arenaen direkte hvis ønskelig. Noen tjenester kan kreve et gebyr for å plassere din billett orden, så spør om gebyrer før du bestiller.
5

Kjøp billetter på dagen av showet på arenaen. Noen billetter kan fortsatt være tilgjengelig hvis du ikke er i stand til å kjøpe dem på forhånd, men regner med å betale $ 2 mer for voksne billetter kjøpt på døren enn for voksne billetter kjøpt på forhånd.
6

Lær timene av showet når du kjøper billetter. Timer varierer etter dato og sted, og er også tilgjengelig på Monster Jam kalenderen notering hele årets Thunder Nationals 'datoer.
7

Finn ut om andre hendelser som skjer rundt Thunder Nationals. Mange Thunder Nationals "helger vil inkludere en part i Pits før lørdag ettermiddag show. Ekstra hendelser kan tilby spesielle møte og hilse eller bak kulissene muligheter for fans.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/monster-trucks/92927.html

Previous:
Next: No

Monster Trucks