Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Monster Trucks >> Content

Hvordan kjøpe en Monster Truck på et Car Show

Monster lastebiler er pickup lastebiler som har blitt modifisert med store hjul og suspensjoner . De brukes for underholdning som stein gjennomgang og freestyle arrangementer . I mange monster truck viser føreren knuser mindre biler under lastebilens store dekk, spin i sykloner og ruller lastebil over. Hvis du ønsker å delta i disse typer hendelser du følge disse trinnene for å kjøpe en monster truck på en bil show. Instruksjoner
en

Sett til side de pengene du trenger for å kjøpe monster truck. Besøk Cars On Line nettsiden og klikker på "Monster Trucks " for å få en idé om hvor mye du kan forvente å bruke .
2

Logg inn for å Trucks magasinet på nettet for å lære datoene for neste monster truck show. Klikk på " utstillinger og andre arrangementer " for å finne en monster truck showet nærmest deg.
3

Delta på et monster truck show. Hold et øye for monstertrucker for salg. Ofte vil de ha en monster truck salg på parkeringsplassen av showet .
4

Test kjøre monster truck før kjøp. Har det inspisert av en mekaniker slik at du ikke blir sittende fast med en sitron .
5

Gjør et tilbud på monster truck. Tilbyr mindre enn de spør først. De fleste selgere vil akseptere det beste tilbudet . Forvent mye konkurranse når du kjøper som disse lastebilene er i høy etterspørsel .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/monster-trucks/92924.html

Previous:
Next:

Monster Trucks