Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Monster Trucks >> Content

Hvordan få Deler til et Monster Truck

Hvis du er en ivrig monster truck fan og har en av dine egne, kan du allerede innse hvor vanskelig det kan være å få akkurat den rette delen for deg prosjektet. Men ved å danne nettverk, kan du få litt ekstra hjelp til å finne disse delene. Hvis du allerede har prøvd bil-butikkene er det fortsatt flere alternativer. Les videre for å lære hvordan du kan få deler til en monster truck. Instruksjoner
en

Kontroller leverandøren lister på Internett. Det er spesifikke nettsteder som forteller deg hvor du kan finne deler. Eieren av nettstedet har allerede organisert listen for deg.
2

Stopp på Craigslist. Ofte vil det være tilbud om å selge deler der. Ikke bekymre deg hvis det er det ikke. Du kan plassere en gratis annonse for å kjøpe delene. La tilførselen finne etterspørsel.
3

Bli en tråd på monstertrucker. Mange ganger folk med felles interesser vil ha fora. Sjekk en bil forum i ditt favorittområde og starte en tråd på jakt etter deler. Noen av stedene å delta i grupper og fora er MySpace og Yahoo.
4

Sjekk ut et swap møtes. Ser både på nettet og i din lokale avis for datoer og klokkeslett som swap møter for monstertrucker vil bli holdt. Du vil ha en mulighet på en swap møtes for å få deler, få venner og finne sammenhenger.
5

Finn en gruppe lokale entusiaster. Bli med i en monster truck klubben vil være en fin måte å møte mennesker som kanskje allerede vet svarene på dine spørsmål om deler. Finn en ved å sjekke din lokale avis, sjekker på nettet eller spør på en monster truck rally.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/monster-trucks/92923.html

Previous:
Next:

Monster Trucks