Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Monster Trucks >> Content

Slik Pimp et Monster Truck

Et monster truck får naturlig oppmerksomhet på grunn av sin størrelse og høyde, men du vil ha en monster truck som vil skille seg ut mot andre monstertrucker. Bruk av størrelsen på din monstertruck å hallik det til en fest på hjul. Instruksjoner
en

Weld på en dans stang. For å starte hallik, bør du velge en stang som kommer til å være solid og som tåler vekten av en person. Før du sveise det opp på bilen, må du måle stangen og klippe den til ønsket lengde. Deretter må du sveise dans polet til hengerfeste.
2

Wire ekstra lys til lastebilen. Du må installere seks farge skiftende lys inn i seng av lastebilen. Du må bruke lys med justerbare hoder for å fokusere dem når festen starter.
3

Legg til en disco ball til dans polet. Så vill som det kan være å ha en danser bruke pol på hvert parti, kan det ikke skje. Du må sette den opp slik at disco ball glir fra toppen av stangen til midten av stangen og tilbake igjen mens spinne. Juster farge skiftende lys å treffe disco ball på ulike høyder langs stangen.
4

Endre sidepanelene av monster truck. En virkelig pimped monster truck trenger et monster lydsystem. Du må endre sidepanelene av bil for å huse utendørs høyttalere. Hvis du liker bass, sørg for å legge en subwoofer. Du vil også ønsker å øke forsterkerne.
5

Handel med hjulene. At dekkene er imponerende, men pimped ut dekkene vil øke individualitet av monster truck. Du trenger ikke å kjøpe de største krom spinnere mulig. Du ønsker å redusere mengden av gummi som er synlig over felg. Den totale høyden på lastebilen din forblir den samme, bare nå du har dekk som skiller deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/monster-trucks/92921.html

Previous: No
Next:

Monster Trucks