Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Monster Trucks >> Content

Hvordan å se live Monster Jam Hendelser

Monster Jam live- monster- lastebil arrangementer i løpet av året på forskjellige steder over hele USA , Europa og Canada. Monster- truck skjermer og konkurranser holdes på disse viser å bestemme den beste og sterkeste monster truck. Instruksjoner
en

Gå til Monster Jam nettstedet. Dette kan gi deg linker til Monster Jam tidsplan og annen relevant informasjon om levende Monster Jam hendelser .
2

Plan for å gå til en live Monster Jam showet i vintermånedene . Monster truck viser holdes stort sett inne , så de er på en vinter viser tidsplan . Hendelser kan starte så tidlig som i november og gå gjennom mars og april .
3

Plukk den type Monster Jam viser at du ønsker å se. Det er arena lastebil show , stadion lastebil show og motocross arrangementer.
4

Kjøp Monster Jam live- arrangement billetter fra Ticketmaster. Når de går på salg , vil de være tilgjengelig for kjøp via Ticketmaster eller billettkontoret hvor arrangementet holdes.
5

Ta med et sett med hodetelefoner. Monster Jam hendelser er svært høyt. Hvis du ønsker å redusere støy , slitasje et headset i løpet av de viktigste hendelsene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/monster-trucks/92925.html

Previous:
Next:

Monster Trucks