Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Monster Trucks >> Content

Fakta om Bigfoot Monster Truck

Monster lastebiler har blitt et vanlig nettsted på bilen viser og traktor trekker, men kanskje den mest kjente av alle monstertrucker er Bigfoot. Bygget med en 1975 Ford F-250 kropp, begynte Bigfoot sin karriere som en familie bil. Beginnings

Bob Chandler kjørte sin F-250 fire-wheel-drive pickup lastebil under hans jobb som en konstruksjon entreprenør på midten av 70-tallet. Da han startet sin egen Midtvesten Four Wheel Drive & Performance Center til å levere 4x4 deler og arbeid, brukte Chandler sin F-250 å markedsføre sin virksomhet.
Eksperimentering

Chandler arbeidet gjennom hele slutten av 70-tallet for å forbedre pickup, installere fete dekk og en heavy-duty forhøyet understell og styrking av rammen. Han prøvde ut nye deler på bilen hans for å se hvordan de jobbet, og for å finne den beste måten å installere dem. Lastebilen ble større.
Fame

Amped opp F-250 ble først vist frem på en bil show i Denver i 1979. Det var en stor hit med publikum. Bigfoot begynte å lage regelmessige opptredener på lastebil trekker og utstillinger i stadioner og messeområdet over hele landet.
Bil Knusing

Chandler ønsket å prøve noe annerledes på en lastebil show i 1981 , så han stilte opp flere junked biler og kjørte Bigfoot over sine topper, knuse dem. Stuntet var en hit og inspirert horder av etterlignere å kopiere bragden, noe som gjør bilen knuse et fast innslag i monster truck rally.
Bigfoot Fleet

Bigfoot er ikke lenger en enkelt monster truck. Navnet og holdning har vært brukt til en flåte på 16 monstertrucker som vises på bilutstillinger og rase andre super-ladet monstertrucker. Innen 2010, hadde Bigfoot teamet plaget opp 25 mesterskapstitler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/monster-trucks/92934.html

Previous:
Next:

Monster Trucks