Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Monster Trucks >> Content

Hvordan løfte din Jeep Cheap

Lyst til å løfte din jeep, men ikke har penger for en dyr lift kit? Vel her er noen tips og triks som gjør at du kan løfte din jeep på et budsjett, er denne artikkelen ment for jeep yj 's og tidligere modeller, men noen ting vil fungere for nyere modeller også. Du trenger
jeep
grunnleggende verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Den enkleste måten å løfte jeep er å bare legge større dekk, en jeep YJ kan passe opp til 31 x 10,5 dekk på lager felger uten heis i det hele tatt. Hvis bladfjærer er gamle og sagging du kan expirience noen dekk gni skjønt. Dekk kan være dyrt, men hvis du shoppe rundt på ebay og craigslist du kan finne noen gode tilbud på brukte dekk. Aslo sjekk din lokale junk meter også.
2 p Hvis din jeep har blad fjæring foran og bak (jeep YJ og tidligere) Du kan få litt løft ved å bruke større sjakler, kan større sjakler kjøpes billig eller du kan lage dem hvis du er hendig med metall arbeid. For sikkerhets skyld feste med sjakler som er ikke mer enn 2 inches lengre enn lager (dette vil gi deg en tomme av lift)
3

Du kan også bruke en body lift. En body lift erstatter bare festene som fester kroppen mot rammen med større. Kroppen heiser kan vanligvis finnes for under $ 100 og er enkle å installere. Kroppen heiser ikke øke den totale bakkeklaring på jeep din fordi den eneste løft kroppen og ikke rammen, men de tillater ikke plass til å passe større dekk uten å gni.
4

En vanlig metode for å passe større dekk er kuttet hjulet brønner og fender fakler, ved å gjøre dette kan du passe større dekk og fremdeles ha nok klaring ti ikke gni hjulet brønner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/monster-trucks/92929.html

Previous:
Next:

Monster Trucks