Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Monster Trucks >> Content

Hva er Stunts i Monster Jam?

The Monster Jam refererer til en rekke monster truck rally og konkurranser som holdes over hele landet. Monstertrucker er spesialbygget, og mens glassfiber karosseriet ligner kroppen av en aksje lastebil, har chassiset, hjul, drivverk og kraftverket blitt erstattet av overdimensjonerte komponenter som er utformet for å lansere disse fem-til seks-ton biler i luften som de klatre over parkerte biler og skitt ramper. I løpet av Monster Jam, lastebiler konkurrere side om side og i freestyle konkurranser mens de utfører en rekke stunts og triks for poeng. Donuts

Disse kraftige lastebiler produserer over 1500 hestekrefter, noe som er nok til å få sine 66-tommers diameter hjul spinner på Monster Jam skitt spor. Imidlertid kan lastebilene 'høyt tyngdepunkt gjør det vanskelig for lastebiler å gjøre donuts på grusvei og holde deg rett. Så monstertrucker er designet med firehjulsstyring. De er i stand til å spinne i trange sirkler uten å skape fremover hastighet momentum som ville tipse lastebil over. Spinning donuts er en av de utrolige forbikjøringen Monster Jam stunts.
Airborne Jumps

Enten konkurrerer side om side på en lukket bane, eller kjører Helter Skelter trodde arena knusing biler og fanger luft i freestyle konkurranser, er en annen folkemengde-tiltalende stunt hopp. Lastebilen nærmer seg en skitt rampe eller en parkert bil sakte, og som forhjulene gå over hinderet, treffer sjåføren gasspedalen. Den plutselige utbrudd av dreiemoment lanserer de enorme kjøretøyene i luften.
Tail Stands

En hale stativ er en utvidet wheelie. Ofte et resultat av et hopp, øker driver akselerasjonen, og monster truck står opp på sine bakhjulene som det careens over arenaen. I denne posisjonen føreren har svært lite sikt forover. Han kan ikke se ut frontruten, noe som peker mot himmelen. Fordi de fleste moderne monstertrucker er bygget på en rørramme, har sjåføren begrenset sikt gjennom bena på arenaen gulvet. Han må dømme sin stilling, og slippe ut av halen stand før du kjører ut av arenaen.
Two-Wheel Slår

Monster lastebilsjåfører ofte forsøke å gjøre svinger som skiller seg sine lastebiler på to hjul. Denne bragden er forsøkt når du brenner donuts i skitt eller når du kjører rundt banen. Ved å snu bilen i en skarp radius sving, de innerste hjulene kommer opp fra bakken. Likevel er ekstremt høyt tyngdepunkt på lastebiler, og den høye brutto vekt, gjør dette til en farlig stunt. Kreftene som påføres de to hjul på utsiden av svingen som trucken løfter de indre hjulene på bakken. Dynamikken i dette trekket kan knipse de ytre hjulakslingene som fyrstikker. Hvis driveren overcompensates, kan han snu lastebil over på siden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/monster-trucks/92945.html

Previous:
Next: No

Monster Trucks