Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Monster Trucks >> Content

Typer Racing Transport Trucks

Stor transport lastebil racing er en enorm motorsport attraksjon i Europa og til en viss grad i de amerikanske Kjøretøy ansatt i disse hendelsene er i hovedsak basert på semi-traktor chassis som senere blir omarbeidet for spesialbygde racing . Lastebiler av denne typen som regel har med enten tradisjonell eller turboladede dieselmotorer, spesielle dekk og hjul, bremser, støtdempere /fjærer /struts, styremaskin og andre som støtter strukturelle medlemmer. World-wide transport lastebil racing er sanksjonert av Federation Internationale de l'Automobile's European Truck Racing Championship (ETRC), og som sådan driver en årlig sesong som strekker seg fra mai til oktober. Freightliner

amerikanerens Freightliner er representert som en pirat merkevare i ETRC. Lastebilen er en spesialbygde kjøretøy utviklet av Buggyra Technology Center hovedkontor i Tsjekkias byen Roudnice nad Labem. Løpet Freightliner er basert på en standard cab-over kroppen drevet av en GYRTECH BB MK10-3EC motor, konfigurert som en seks sylindre i rekke, turboladet dieselmotor, som produserer 1050 hestekrefter. Lastebilens overføringen er håndtert av en proprietær air-assistert konstruksjon, med bremsing levert av en ventilert, fire hjul platen system.
Renault Trucks

Renault lastebil racing program drives av MKR Technology og kjører to lastebiler i ETRC. Som fungerer racing team for en stor fransk store kjøretøy transport produsent, racing operasjon basert i Lyon hvor alle oppsett, design og vedlikehold av racing-programmet administreres. Lastebilen seg selv er basert på Renault DXi13 Magnum drevet av en seks-sylindret, in-line 12-liters, turboladet dieselmotor, som produserer 1100 hk i sin racing skjemaet. Lastebilens transmisjon benytter en ZF 21-girkassen, med bremsing levert av en ventilert, Meritor-bygget fire hjul platen system.

MAN lastebiler

MAN lastebiler er en stor bilprodusent med hovedkontor i München, Tyskland. Selskapets racing programmet er først og fremst rettet til utstillingsvindu ytelsen verdien av sine transport produkter. Løpet lastebil er basert på MANs TGS produktet. Bilen veier £ 12 120 (5500 kg), og drives av en firetakts turboladet /inter-avkjølte direkte innsprøytning diesel, basert på en seks-sylindret in-line konfigurasjon produserer 1050 hk. Lastebilens transmisjon benytter en ZF 16-girkasse, og bremsing støtte er gitt av en vannavkjølt, ventilert, fire hjul platen system.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/monster-trucks/92932.html

Previous:
Next:

Monster Trucks