Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Monster Trucks >> Content

Hva er en Ford F-250 Stampede pakke?

Ford redesignet F-250 for 2008 årsmodell. Også for 2008, tilbød Ford panikk Edition F-250. The Stampede Edition Ford F-250 er en spesiell versjon Super Duty F-250. The Stampede var tilgjengelig i crew cab (fire sidedører) stil. Motorspesifikasjon

Stampede Edition F-250 er drevet av 6,7-liters Strøm Stroke V-8 turbo dieselmotor. Motoren produserer 350 hestekrefter ved 3000 rpm. Dreiemoment er oppgitt til 650 fot-pounds på 1600 rpm. Motoren er koblet sammen med en automatisk girkasse.
Interiøret har

Interiøret i Stampede F250 har plass til fem passasjerer. En tre-person benk er på baksiden. To høy rygg makt bøtte seter og en lagringsplass konsollen er opp foran. De sittegrupper er trimmet i skinn. Lydsystemet er en AM /FM-mottaker med en seks-CD-veksler.
Bilder Andre funksjoner

Stampede eksklusive utseende funksjoner er krom 20-tommers diameter hjul , en billet grill, en off-road lift kit og fender flares. The Stampede utgaven F-250 har et sett med upfitter brytere montert på instrumentpanelet. Bryterne tillater eieren å legge til flere ettermarkedet tilbehør til lastebilens elektriske systemet.
Aftermarket Vs. Factory

Stampede F-250 er en konvertering modell lastebil, er den utstyrt med ettermarkedet eller forhandler-installert tilbehør. Den nærmeste fabrikken modellen, ved sammenligning med tanke på funksjoner, er F-250 King Ranch utgave.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/monster-trucks/92942.html

Previous:
Next:

Monster Trucks