Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Slik installerer en baksetet i en Jeep Wrangler

Jeep Wranglers har flere flyttbare deler enn de fleste tradisjonelle biler. Du kan fjerne det øverste, dører, vinduer og selv i baksetet av en Wrangler med relativt liten innsats. Men noen ganger må du kanskje sette noen eller alle av disse brikkene tilbake til bilen. Du må sette baksetet i Jeep din hvis du ønsker å ta mer enn en venn sammen med deg på tur, for eksempel. Instruksjoner
en

Rens ut på baksiden av Jeep og sørg for brakettene som holder baksetet i Jeep er rene og fri for rusk. Du vil finne disse brakettene på hver side av gulvet bak forsetene, inboard av bakre hjulet brønner.
2

Løft baksetet i Jeep. Det vil være lettere for deg å manøvrere og se hva du gjør hvis setet er nedfelt. Pass på at setet spenner faller på innsiden av setet i stedet for å stikke ut på baksiden der de ikke kan brukes.
3

Nedre ene siden av setet slik at metallet spiss på bunnen av setet blir satt inn i holderen. Det vil klikke på plass når den går inn på riktig sted i riktig vinkel.
4

Lavere den andre siden av setet ned jevnt slik at maskinvaren vil klikke på plass i braketten. Når setet er riktig montert, vil den ikke vibrere. Du kan teste den ved å skyve lett mot baksiden av setet. Hvis den beveger seg, er det ikke riktig installert. Hvis den ikke beveger seg, dra setet tilbake i oppreist stilling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99223.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller