Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Typer av Mazdas

Japan-baserte Mazda Motor Corporation produserer ni Mazda modeller for det nordamerikanske markedet. Sin lineup inkluderer Mazdaspeed3 og Mazdaspeed6 biler, crossover Tribute og B-serie lastebiler. B-serien er rebadged som Ford Ranger. De mazdaspeed modeller er performance versjoner av Mazda3 og Mazda6. Mazda har en samarbeidsavtale med Ford Motor Company og mange av bilene er bygget på Ford plattformer og dele andre komponenter. Mazdaspeed3

Den populære kompakt kombikupé Mazda3 ble forvandlet til ytelsen forhjulstrekk Mazdaspeed3 i 2007. Den er utstyrt med en turboladet 263-hestekrefter 2,3-liters inline-4 motor. Det genererer £ 280-fot dreiemoment og konkurrerer på racerbanen mot Dodge Caliber srt4 og Volkswagen Rabbit GTI. Det selger for mindre enn $ 23000.
Mazdaspeed6

Mazdaspeed6 er styrket opp versjon av Mazda6. Dens turboladet 2,3-liters motoren genererer 274 hestekrefter. Det er ikke konkurrerer i rally racing, men kan finnes i drivende konkurranse. Den kommer i Sport og Grand Touring trim alternativer. The Grand Touring interiør er trimmet i skinn og har en 200-watts syv høyttalere Bose lydanlegg. Det kan nå 0-60 mph på 6,2 sekunder.
Mazda5

Mazda5 er en kompakt minivan som debuterte i 1999. Det er rebadged som en Ford Izion i internasjonale markeder. Mazda5 kommer i en tre-rad sete konfigurasjon, med to seter per rad for å ta opp til seks personer. Frem til 2005 ble det kalt Premacy. Mazda anser bilen som en "mini minivan" på grunn av sin korte 105,1-tommers akselavstand og lengde på 181,1 inches.
CX-7

CX-7 er Mazdas bidrag til mid-size crossover-feltet. Den ble lansert i 2006 inn i stadig mer overfylte crossover-feltet. Det er plassert på en Ford Edge-plattformen og har brosteinsbelagte foran suspensjon fra Mazda MPV, som ble avviklet i USA i 2006, og bakhjulsopphenget fra Mazda6. Det er drevet av Mazda6 er turboladet inline-4.
CX-9

CX-9 erstattet MPV minivan i 2006 og er bygget på en Ford CD3-plattformen. Det er drevet av en 273-hestekrefter 3,7-liters motor og har slike funksjoner som en backup kamera system montert på bakspeilet og unngå kollisjoner advarsel detektor.
Miata
< p> Den Miata er kreditert for å hjelpe bringe tilbake roadster til Nord-Amerika. Bilprodusentene nesten stoppet masseproduksjon av roadster i 15 år på grunn av stiv føderale regjeringen sikkerhet og utslippskrav. Den økonomiske Miata ble innført i 1989. Det gjentok tidligere MG og Triumph Spitfires som var populære blant amerikanske kjøpere i 1960. I dag har en 2-liters firesylindret motor med 93 hestekrefter.
RX-8

RX-8 sportsbil debuterte i USA i 2004 og brakte tilbake Mazdas rotasjonsmotor som gikk dårlig når den først introdusert i Nord-Amerika i 1970-årene. Det er en forestilling kjøretøy med minimal interiør bekvemmeligheter. Med andre ord, besitter det som kjennetegner en ekte sportsbil. Sin 1,3-liters Wankel rotasjonsmotor kan generere opptil 250 hestekrefter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99007.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller