Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Historien om Mitsubishi Eclipse

Mitsubishi Eclipse er en rimelig sports coupe som er utstyrt med firehjulsdrift og valgfrie turboladede motorer. Det har utviklet seg fra en noe mild coupe som ikke har mye identitet til en alvorlig inntreden i sportsbil arena, spesielt etter en rekke ansiktsløftninger, inkludert eliminere pop-up lykter for faste seg. Historie

Mitsubishi har en lang tilknytning til Chrysler LLC og nøt kort godt løp produserer Dodge Colts i 1970. Da selskapet slo ut på egen hånd ved å åpne sine egne forhandlere, utviklet det uninspiring kupeer og sedan. Det endret seg i 1990 med innføringen av Eclipse, som har modnet til en skummende inntreden i sportsbil-feltet.
Betydning

Eclipse trakk Mitsubishi ut av dysterheten å produsere fotgjengere biler i 1980.
Identifikasjon

Dens tykke nese og tre-diamant logo i rødt og fastback-stil taklinjen av de tidlige modellene gjør det til et varig sports modell
Typer

første Eclipses ble tilbudt som forhjulsdrift basismodellen -. neste nivå GS, den turboladede GS-T og den turboladede firehjulsdrift GSX.
Egenskaper

Året 1996 brakte Spyder cabriolet med GS emblemer, eller GS-T turboladet modell.

Størrelse

2009 modellen er drevet av en 3,8-liters V-6 for å generere 265 hestekrefter, sitter på en 101.4-tommers akselavstand og er 180,4 inches lang.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98753.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller