Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvem Designet Toyota-logo?

Den nåværende logoen er en kombinasjon av tre ellipser i form en omkranset "T." Prikkene står for forholdet mellom kunden og product.Before den nåværende logoen ble til, de røde blokkbokstaver stave ut "TOYOTA" fungerte som logo. Toyoda slektstreet

Navnet på familien som startet bilen selskapet er faktisk Toyoda. Den Toyoda familieeid en vevstol business, "Toyoda Automatic Loom Works Ltd" I 1930 startet Kichiro Toyoda, sønn av mannen som startet veven selskapet, arbeider på bilmotorer. I 1936 var den første bilen klar til å bli avduket. På den tiden var det fortsatt under navnet veven selskapet, som hadde en bil avdeling lagt til det, og de var ute etter en logo.
First Toyoda Logo
p Det var en offentlig konkurranse arrangert for å bestemme en logo. Ut av mer enn 200 oppføringer, var den som vant navnet "Toyoda" (skrevet i japanske tegn) i en sirkel. Dette symbolet fungerer fortsatt som den offisielle selskapet emblem, og er gitt til hver ansatt.
Toyoda til Toyota

Toyoda ønsket å skille selskapene. For å skille sitt arbeidsliv og hjemmeliv, endret han navnet hans bil selskap. Når skrevet i japanske tegn, tar navnet Toyoda sju slag, med et ekstra strøk navnet staver Toyota. Dette ble akseptert fordi navnet hadde en klarere lyd, og åtte (antall slag for å skrive det) regnes som en heldig og velstående nummer. Worldwide, ble navnet TOYOTA i rødt Roman type som brukes som logo.
Current Logo er født

I 1989 ble den nåværende logoen avslørt sammen med Lexus logo . Behovet for et universelt gjenkjennelig symbol var opplagt som selskapet vokste. Det er uklart, selv innenfor selskapets arkiver, som opprettet symbol, men betydningen av det er velkjent.
Tre Prikker

logo som det er sett i dag er en samling av tre ellipser. De to kryssende i midten, noe som gjør en T-form, er omkranset av den tredje. "De to kryssende ellipser er ment å representere kunden og produktet ... og betydningen av dette forholdet", ifølge en e-post fra Mike Michels, VP of Communication i Toyota Motor Sales USA, Inc. "Den ytre ringen representerer verden og den globale karakter av vår virksomhet."
Lexus /Scion Brand
< p> Den Lexus logoen ble introdusert sammen med Toyota logo i 1989 på andre verdenskrig Convention.The Scion merkevare logoen ble introdusert i 2002.While begge er inngått samarbeid med Toyota merkevare, var de faktisk lansert i USA og ble opprettet for å appellere til det nordamerikanske markedet. Lexus som luksus linje, og Scion som "Generasjon Y"-linjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98820.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller