Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan programmere jeg en nøkkelfri fjernkontroll for 1998 Mazda Millennia?

The 1998 Mazda Millenia kom standard med nøkkelfri adgang, i motsetning til noen av Mazdas lavere nivå kjøretøyer, for eksempel Mazda protesjé. Hvis du trenger å programmere en ny fjernkontroll for Millenia din, kan du gjøre det uten å ta bilen til din Mazda-forhandler. Programmeringssekvensen tar mellom fem og ti minutter. Du kan ikke programmere en ikke-fabrikken fjernkontrollen til Millenia. Vær sikker på at fjernkontrollen du programmerer er spesielt utviklet for Millenia. Instruksjoner
en

sitte ned i din Millenia sjåfør-side sete, ta nøkkelen ut av tenningen og lukke dørene.
2

Åpne driver-sidedøren. Sett nøkkelen i tenningslåsen sporet og vri den til "On". Vri nøkkelen til "Av" og fjern den.
3

Sett nøkkelen i tenningen sporet og vri den til "On" og deretter "Off", og deretter fjerne det. Gjenta denne sekvensen en gang til (for totalt tre ganger, blant annet trinn 2).
4

Lukk og åpne sjåføren side dør tre ganger. Lytt for bilen å kime. Dette forteller deg at du har skrevet programmeringsmodus. Hvis du ikke hører ringeklokken, vent ca ett minutt og starte på nytt.
5

Trykk på en knapp på fjernkontrollen to ganger for å programmere den. Lytt til bilen klokkespill, som lar deg vite fjernkontrollen er programmert. Vent omtrent 15 sekunder. Du vil høre fire klokkespill på rad. Dette lar deg vite sekvensen er fullført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99102.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller