Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Informasjon om Oldsmobile Alero

På slutten av 1990-tallet ble Oldsmobile sliter med å appellere til en yngre demografisk. Etter to tiår med middelmådige små-bilen design, innførte Oldsmobile den Alero i 1999 som et sportslig alternativ som var "ikke din fars Oldsmobile", ifølge selskapets reklame banen på den tiden. Den erstattet den Achieva, som ikke selger godt. Den Alero var en av de siste fem modeller produsert av Oldsmobile da merket ble faset ut i 2004. Concept Car

Oldsmobile avduket Alero Alpha konseptbil i 1997. Som de fleste konseptbiler, ble mange av funksjonene aldri ment for produksjon. Den sporty følelsen av V6 coupe konsept gjorde oversette til Aleros som ble produsert, spesielt de to-dørs modeller.
Innledning

Når Oldsmobile introduserte Alero, Aurora var selskapets premiere luksus kjøretøy. Det var en tydelig Oldsmobile stil i de siste dagene av produksjonen. Aurora, Alero og mellomstore Intrigue opprettet en "enhetlig familie look" i utstillingslokalet, ifølge nettstedet OutrightOlds.com.
Egenskaper

Alero var tilgjengelig i to-eller fire-dørs modeller. Et fremtredende trekk var sin store baklysene. De første modellene var kun tilgjengelig med automatgir, men en fem-speed alternativet ble lagt i 2000. Alero modellene inkluderte GX, GL og GLS. Den Alero var sammenlignbar med Pontiac grand am, Chevrolet Malibu og Oldsmobile Cutlass.
Motoreffekt

Alero var tilgjengelig med en firesylindret eller V6-motor. I 2002 Oldsmobile tilbudt en drivstoffgjerrig firesylindret motor som reduserte hestekrefter 150-140 og dreiemomentet fra 155 fot-pounds til 150 fot-pounds.
Interiør
< p> Den Alero interiør kom i en to-tone design. En forbruker anmeldelsen på Edmunds.com vektlagt komfort i setene og synligheten av dashbordet, men kritiserte Alero for under pari kvalitet sammenlignet med utenlandske biler i samme klasse.
Chevy Alero?

GM solgte Alero i noen europeiske land - spesielt Russland, Ukraina, Belgia, Nederland, Norge og Sverige -. men under Chevrolet navn
Finale 500

Når General Motors kunngjorde at de ville avvikle Oldsmobile i 2004, ble en minnemynt limited edition Finale 500 serien tilbys i Alero i en mørk kirsebær farge. En Alero var den endelige modellen Oldsmobile noensinne produsert når den rullet av samlebåndet i Lansing, Michigan, anlegg 29 april 2004.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98791.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller